Της Χριστίνας Δ. Μπαλαμιώτη
(Κλινική διαιτολόγος, διατροφολόγος)
(Κλινική διαιτολόγος, διατροφολόγος)
Η
ώρα της παραλίας έχει ήδη φτάσει και εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι
ιδιαιτέρως ακριβή η κατανάλωση τροφίμων και ποτών από την καντίνα, την
καφετέρια ή το εστιατόριο της παραλίας.
Είναι ευκαιρία λοιπόν να στραφούμε σε σπιτικές λύσεις που είναι άλλωστε
ποιο υγιεινές και κοστίζουν λιγότερο! Γι αυτό και όλο ποιο συχνά στην
παραλία κάνουν την εμφάνισή τους τα «ψυγεία της παραλίας».
Στην οργάνωση του ψυγείου της παραλίας λοιπόν πρέπει να λαμβάνει κανείς υπόψιν του τα εξής:
Στην οργάνωση του ψυγείου της παραλίας λοιπόν πρέπει να λαμβάνει κανείς υπόψιν του τα εξής: