Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του μικρού τμήματος ηλικίας 5 έως 10 ετών του Συλλόγου ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΛΑΜΑ με εξεταστές τους επικεφαλής της KSK UNION HELLAS κ. Κωνσταντίνο Γαλλιό 4 DAN, Ιωάννη Παπαπούλιο Ιωάννη 3 DAN, Λεωνίδα Αντώνη 3 DAN. Οι αθλητές που προήχθησαν είναι:
10 KYU Κόκκινη ζώνη: Δασκαλοπούλου Εβελίνα, Δασκαλόπουλος Νίκος.
9 KYU μισή μπλε ζώνη: Λιάπη ζωή, Μαντέ Βάλια, Χριστοδούλου Δημήτρης.
8 KYU μπλε ζώνη: Φαρμάκη Μαρία, Κουτσιώρας Κων/νος, Δασκαλόπουλος Παύλος, Δασκαλόπουλος Χρήστος, Μπίμπιλας Αθανάσιος, Γρίβας Κων/νος.
6 KYU κίτρινη ζώνη: Γαλλιός Γεώργιος.
5 KYU μισή πράσινη ζώνη: Νιάφας Γαβριήλ, Σακελλαρίου Βάϊος, Καλέτσης Νίκος, Αναγνωστόπουλος Βασίλης, Σωτηρόπουλος Ηλίας.
3 KYU μισή καφέ ζώνη: Πουλικαράκος Μάριος, Κιρίκος Δημήτριος.
Το Δ.Σ. και ο προπονητής του συλλόγου κ. Γάλλιος Κων/νος έμειναν απόλυτα ικανοποιημένη από την επίδοση των αθλητών τους και τους εύχονται να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προπόνηση στην πολεμική τέχνη του KYOKUSHIN.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές sensei Παπαπούλιο Ιωάννη από την Καλαμπάκα και sensei Λεωνίδα Αντώνη από την Αγχίαλο που σε κάθε εξέταση μας τιμούν με την παρουσία τους, συμβάλλοντας έτσι στη σωστή διεξαγωγή των εξετάσεων σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Οργάνωσης KYOKUSHIN SCHOOLS OF KARATE καθώς και τον sempai Πουλικαράκο Αθανάσιο που είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΛΑΜΑ που επί δώδεκα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή του, sensei Γαλλιό Κων/νο.