Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα...

...Πραγματοποίησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαραθέας

Το γύρο της λίμνης Πλαστήρα πραγματοποίησαν τα μέλη και οι φίλοι του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Μαραθέας, σε μια μονοήμερη εκδρομή που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όσων συμμετείχαν.
Ξεκίνησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου από το χωριό τους, με πρώτο προορισμό τη Μονή Κορώνης.
Στο ονομαστό μοναστήρι που βρίσκεται στις ανατολικές πλαγιές των Αγράφων και «αγναντεύει» το θεσσαλικό κάμπο, οι εκδρομείς από τη Μαραθέα παρακολούθησαν τη Θεία λειτουργία, ξεναγήθηκαν στους χώρους της Μονής και στη συνέχεια πήραν το δρόμο για το γύρο της λίμνης. 
Πρώτη στάση έγινε σε καφετέρια της Πεζούλας, όπου απόλαυσαν τον καφέ τους, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν μέχρι το Φράγμα Πλαστήρα, όπου έκαναν τη δεύτερη στάση τους, για μια μικρή βόλτα και αγορά σουβενίρ από τα υπαίθρια τουριστικά μαγαζάκια.
Η τελευταία στάση έγινε στο Νεοχώρι, όπου οι εκδρομείς γεύτηκαν τοπικά φαγητά σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματός τους.
Με την επιστροφή τους στη Μαραθέα, έφεραν μαζί τους τον όμορφο κόσμο της μαγευτικής λίμνης Πλαστήρα.
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής, ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μαραθέας, ευχαριστεί τη δημοτική και τις τοπικές Αρχές, καθώς και τα μέλη και φίλους του συλλόγου που συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου στηρίζεται στα μέλη του και θα συνεχίσει με τη βοήθειά τους να πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις και δράσεις που ονειρεύεται, σε μια προσπάθεια που οδηγεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Μαραθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου