Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Συνέλευση και εκλογές στον «Ευρύπυλο»

Γενική συνέλευση των μελών και φίλων του πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου 2013, ο Αθλητικός Σύλλογος Παλαμά «Ευρύπυλος». Η συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Παναγιώτης Παλαμάς», στις 10.30 π.μ.
Αμέσως μετά την γενική συνέλευση θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα μέλη του Συλλόγου που έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2012, καθώς επίσης και κάθε νέο εγγραφόμενο μέλος.
Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του συλλόγου, καλεί «όλους τους φίλους και τα μέλη και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητες του συλλόγου αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες».
Οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του «Ευρύπυλου», για ανάδειξη των νέων οργάνων του συλλόγου, θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου