Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Νίκη των Τιτάνων στην Καρδίτσα

Με νικήτρια την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά στο τοπικό ντέρμπι με τον Α.Σ. Καρδίτσα έληξε η 16η αγωνιστική για την Α1 ΕΣΚΑΘ.
Η ομάδα των Τιτάνων μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε ακόμα και με 25 πόντους στα μισά του β' 10λέπτου. Κάπου εκεί ο γηπεδούχος Α.Σ. Καρδίτσας έκανε την αντεπίθεσή του και έκλεισε το ημίχρονο στο -13 και αποτέλεσμα 30-43. Ωστόσο και στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με καλή άμυνα κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά και να προηγηθούν με 45-43 κάνοντας ένα σερί πόντων με 15-0.
Κάπου εκεί "ξύπνησε" εκ νέου η ομάδα των Τιτάνων και με καθοριστικά καλάθια των Φούντα και Βαϊδάκη απέκτησε μια μικρή διαφορά πόντων (7-12) με την οποία έφθασε έως και το τέλος του αγώνα.
Πολύς κόσμος στο κλειστό και από τις δύο ομάδες, με καλό κλίμα και ατμόσφαιρα τοπικού ντέρμπι.
Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:
Ολύμπια - Καλαμπάκα 65-78
Νίκαια - Ανάληψη 84-75
A.Σ. Καρδίτσας - Τιτάνες Παλαμά 56-67
Ίκαροι Τρικάλων - ΕΑΛ 55-54
Ελασσόνα - Γ.Σ. Αλμυρός 79-62
Ολυμπιακός Β. - Εθνικός Λάρισας 63-49

Ντέρμπι κορυφής την ερχόμενη αγωνιστική για τους Τιτάνες Παλαμά που υποδέχονται την ισόβαθμη ομάδα της Ελασσόνας. Θυμίζουμε ότι η ομάδα των Τιτάνων έχει περάσει νικηφόρα από την Ελασσόνα στον αγώνα του πρώτου γύρου με διαφορά 11 πόντων (59-70). Δύσκολο εκτός έδρας στην έδρα της ΕΑΛ θα έχει ο Α.Σ. Καρδίτσας.
Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:
Εθνικός Λάρισας - Ανάληψη
ΕΑΛ - A.Σ. Καρδίτσας
Καλαμπάκα - Νίκαια
Ολυμπιακός Β. - Ίκαροι Τρικάλων
Γ.Σ. Αλμυρός - Ολύμπια
Τιτάνες Παλαμά - Ελασσόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου