Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώνονται οι ετήσιες προαγωγικές εξετάσεις του ΔΩΠ

Άρχισαν και ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι ετήσιες προαγωγικές εξετάσεις  του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά για το σχολικό έτος 2012-2013.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα όργανα, στη θεωρία και στο σολφέζ. Εξεταστική επιτροπή καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά, υπό την προεδρία του καλλιτεχνικού διευθυντή
Νίκου Ευθυμιάδη, εξετάζουν τους σπουδαστές του Ωδείου, προκειμένου να προαχθούν στην επόμενη τάξη. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα όργανα που διδάσκονται στο Ωδείο (βιολί, κλασική, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο, αρμόνιο, ακορντεόν, ντραμς, μπουζούκι, ηλεκτρικό μπάσο), καθώς και στα υποχρεωτικά μαθήματα (σολφέζ, ιστορία, μορφολογία, κ.λπ.).
Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν, καθώς και η σχολική χρονιά με τις πτυχιακές εξετάσεις, της Σχολής Ανωτέρων Θεωρητικών, που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του μήνα. Οι εξετάσεις τα πραγματοποιηθούν ενώπιον εξεταστικής επιτροπής, αποτελούμενης από διακεκριμένους συνθέτες, μουσικοπαιδαγωγούς, μαέστρους, καθηγητές, που ορίστηκε με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Το Δημοτικό Ωδείο Παλαμά κλείνει μια ακόμα σχολική χρονιά προσφοράς στην Εκπαίδευση, στην Τέχνη και στον Πολιτισμό του δήμου Παλαμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου