Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ο Παλαμάς τίμησε την εθνική επέτειο

Παρά την κακοκαιρία, που κράτησε πολλούς Παλαμιώτες στα σπίτια τους, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο εορτασμός της εθνικής μας επετείου, του "ΟΧΙ" στην εισβολή των ιταλικών φασιστικών δυνάμεων στη χώρα μας, της επετείου των αγώνων και της αντίστασης του ελληνικού λαού στη ναζιστική κατοχή...
Παρουσία των τοπικών Αρχών με επικεφαλής τον δήμαρχο Παλαμά κ. Πατσιαλή, εκπροσώπους της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Παλαμά, του εκπροσώπου του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, των αγωνιστών της εθνικής αντίστασης, των ιερέων της πόλης και πολλών πολιτών, έγιναν οι καθιερωμένες τιμητικές εκδηλώσεις εις μνήμην των πεσόντων στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώον της πόλης, κατατέθηκαν στεφάνια, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας και απαγγέλθηκαν ποιήματα από μαθητές όλων των σχολείων του Παλαμά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η βουλευτής κα Ασημίνα Σκόνδρα.
Στη συνέχεια επί της οδού Γρηγορίου Γουλιανού, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση -μπροστά στους επισήμους και στο συγκεντρωμένο πλήθος- των μαθητικών τμημάτων από τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια του Παλαμά, με την Φιλαρμονική του δήμου να παιανίζει εμβατήρια.
Τέλος, ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο δεξιώθηκε τους επισκέπτες επισήμους και τους δημότες στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.


Φωτογραφίες: Επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων, πανηγυρικός, ποιήματα:
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
  
  
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου