Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Παλαμά

Την Κυριακή το πρωί, μετά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή στο ΚΑΠΗ Παλαμά, όπου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, από τον δήμαρχο Παλαμά Κώστα Πατσιαλή και τους ιερείς π. Χαράλαμπο και π. Ηλία. Το παρών τους στην κοπή της πίτας
έδωσαν επίσης οι πρώην νομάρχες Κ. Παπακυρίτσης και Γ. Διδάγγελος, ο πρώην και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρ. Βαϊόπουλος και Απ. Τσερέπης, οι αντιδήμαρχοι Θ. Τατσιός-Πέτρου και Αντ. Θεοδώρου, ο περιφερειακός σύμβουλος Ιωσήφ Χρούμπ, οι διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και της Πυροσβεστικής, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παλαμά (ΔΗΚΕΠΑ) Κ. Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Παλαμά Β. Ντίνας, πολλοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, κ.ά.
Μια ξεχωριστή νότα χαράς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έδωσε στους ηλικιωμένους η Φιλαρμονική του δήμου Παλαμά, που έπαιξε γι’ αυτούς γνωστά χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, κάλαντα, και άλλες μελωδίες. Συγκινητικός ήταν ο χαιρετισμός του προέδρου του ΚΑΠΗ, προς τη δημοτική Αρχή και όλους τους παρευρισκόμενους. 

Ο δήμαρχος από τη μεριά του, μετέφερε στους ηλικιωμένους την αγάπη, το σεβασμό και το ενδιαφέρον της δημοτικής Αρχής γι’ αυτούς.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης ο μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Παπακυρίτσης, καθώς και ο Γ. Διδάγγελος. Οι τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν και φέτος δύο…
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου