Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Λύση στο πόσιμο νερό του Φύλλου υποσχέθηκε ο Μιχελάκης

Σε συνέχεια της συνάντησης στη Νομαρχία το περασμένο Σάββατο σήμερα 16/10/13 στην Αθήνα συναντήθηκαν οι πεντε βουλευτές του Νομού μας (κ.κ. Σκόνδρα, Τσιάρας, Μιχαλάκης, Ταλιαδούρος, Σιούφας), ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Πατσιαλής, ο Πρόεδρος του Φύλλου κ. Πάσχος, το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιώτας, ο υπεύθυνος της τεχνικής υπηρεσίας Παλαμά κ. Καραμαλίγκας και τα μέλη της Ομάδας Καθαρό Νερό κ.κ. Πάνος Ζαλέπας (Δικηγόρος της Ομάδας) και Πέννυ Ζαμπούκα με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη.

Αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε η χρηματοδότηση της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του Φύλλου. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Καθαρό νερό στο Φύλλο,α αποτελέσματα της συνάντησης ήταν εξαιρετικά θετικά: ο υπουργός μας διαβεβαίωσε ότι την Παρασκευή 18/10/13 θα υπογράψει την προένταξη της μελέτης στο ΕΕΤΑΑ και μετά θα αναλάβει με χαρά την ευθύνη και την επίβλεψη του πρότζεκτ ο δήμος Παλαμά. 
Ως Ομάδα δηλώνουμε πολύ ευχαριστημένοι με την εξέλιξη αυτοί και θέτουμε εαυτούς στη διάθεσή του Δήμου για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Ο Δικηγόρος της Ομάδας μας μάλιστα όπως διαμήνυσε και στον Δήμαρχο ότι προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του με σκοπό να διευκολύνει τις υπηρεσίες του Δήμου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου