Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ρεσιτάλ σαξοφώνου του Ιταλού σαξοφωνίστα Μichele D’ Auria στο Δημοτικό Ωδείο Παλαμά

Aρχίζει ο Ιταλικός Μουσικός Οκτώβρης διαμέσου του σαξόφωνου με συναυλία στον Παλαμά και με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό Ωδείο Παλαμά, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 στις 20.30 το βράδυ
με μια σημαντική εκπαιδευτική, επιμορφωτική και καλλιτεχνική εκδήλωση, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ελληνοιταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας των  Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά και το Δημοτικό Ωδείο Παλαμά.

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί ο διακεκριμένος Ιταλός σαξοφωνίστας Μichele D’ Auria, που θα ερμηνεύσει έργα διαφόρων συνθετών, σε έργα σύγχρονης και παλαιάς μουσικής, έργα των J. Demesserma, D. Milhaud, Phillip Woods, Pedro Iturralde, Rudy Wiedoeft, Mussorgsky, Jacha Gurewich, J. Matitia.
Ο Michele d’ Auria, είναι ένας σαξοφωνίστας με σπουδαία καριέρα στην Ιταλία και το εξωτερικό, πραγματοποιώντας, πολλές συναυλίες στη Γαλλία, Ελβετία Σλοβενία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ισπανία κ.α. Στην Ελλάδα έρχεται για πρώτη φορά.
Ο Πανελλήνιος Ελληνοιταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων προσκαλεί όλους τους Ιταλοσπουδαγμένους Παλαμιώτες, καθώς και τους φίλους της Ιταλίας να έρθουν την Παρασκευή στις 20.30 για να παρακολουθήσουν τους δύο εκλεκτούς Ιταλούς καλλιτέχνες στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου