Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση της Ομάδας Καθαρό Νερό για το Φύλλο με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ

Σήμερα, 25/10/13, αντιπροσωπία της Ομάδας Καθαρό Νερό και μελών του Φύλλου συναντήθη- καν με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Τζέλλα και επιτελείο του Δήμου με σκοπό της εξεύρεσης προσωρινής λύσης σχετικά με το θέμα του ακάθαρτου νερού που τρέχει από τις βρύσες των σπιτιών του χωριού.
Το κλίμα υπήρξε θετικό και συμφωνήθηκαν τα εξής:
1) ‘Άμεσος Καθαρισμός του υδατόπυργου (έχει δύο χρόνια να καθαριστεί)
2) Προσθήκη στην επόμενη ατζέντα του Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ το θέμα μείωσης στο 50% των δημοτικών τελών που πληρώνουν οι κάτοικοι Φύλλου
3) Δέσμευση ότι την Τρίτη θα γίνει η δεύτερη δειγματοληψία ύδατος (όπως είναι το ενδεδειγμένο) ώστε να προχωρήσει η γεώτρηση
Στη συνέχεια η αντιπροσωπία μας είχε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Πατσιαλή. Σε φιλικό κλίμα ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι ο Υπουργός Εσωτερικών θα υπογράψει μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό. Επίσης λάβαμε δεσμεύσεις ότι ο Δήμος γνωρίζει πόσο πρέπει να βιαστούμε για να προλάβουμε να έχει υπογραφεί η σύμβαση ανάθεσης του νέου αγωγού μέχρι τέλος του 2013, αλλιώς θα πρέπει να ξαναγίνουν ενέργειες για εκ νέου υπογραφή από τον Υπουργό.
Ευχαριστούμε τις αρμόδιες αρχές για την κατανόηση που επέδειξαν στα αυταπόδεικτα αιτήματά μας. Από πλευρά μας δηλώνουμε ακόμα μία φορά την διαθεσιμότητά μας σε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν ώστε να επιτελέσουν το καθήκον τους με το σωστό τρόπο.

Ομάδα Καθαρό Νερό για το Φύλλο
 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου