Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Το "μπαλάκι" στο Δήμο Παλαμά από την Περιφέρεια για το πόσιμο νερό στο Φύλλο

Το "μπαλάκι" στο Δήμο Παλαμά πετά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για το σοβαρό πρόβλημα στο πόσιμο νερό στην κοινότητα Φύλλου απαντώντας στην επιστολή της Επιτροπής Κατοίκων.
Ο κ. Αγοραστός στη σύντομη επιστολή του που αναδημοσιεύεται στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει η Επιτροπή Κατοίκων και Φίλων του Φύλλου Καρδίτσας ουσιαστικά επιβεβαιώνει όσα ανέφερε
ο Δήμαρχος Παλαμά που έκανε λόγο για χαμένες ευκαιρίες του παρελθόντος, και πως λύση στο ζήτημα θα δοθεί με την ολοκλήρωση του έργου «Ύδρευση Ανατολικής Πλευράς Ν. Καρδίτσας από τη Λίμνη Σμοκόβου».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Κ. Αγοραστός στην επιστολή του:
«Αγαπητά μέλη της επιτροπής κατοίκων του Φύλλου Καρδίτσας. Γνωρίζω πολύ καλά το πρόβλημα με το νερό στην περιοχή σας και καταλαβαίνω το μεγάλο πρόβλημα και την απόγνωσή σας. Εμείς ως αιρετή Περιφέρεια εντάξαμε το έργο της ύδρευσης Ανατολικής πλευράς Σμοκόβου -που ξεκινάει εντός των ημερών- και περιλαμβάνει και την υδροδότηση του Φύλλου. Το έργο αυτό θα τελειώσει σε 3 χρόνια περίπου. Όμως, μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας υπήρχε παλιότερα μια ευκαιρία για έργα ύδρευσης που ίσως να μπορούσε να ενταχθεί και να προχωρήσει η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο χωριό σας. Όμως ο Δήμος και συγκεκριμένα η ΔΕΥΑ Παλαμά, που έχει την αρμοδιότητα δεν κατέθεσε κάποια μελέτη, ούτε μας έγινε αίτημα χρηματοδότησης. Από εκεί και πέρα είναι αρμοδιότητα του Δήμου να πάρει μέτρα ώστε να σταματήσει αυτή η κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου