Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Αλλαγή σκυτάλης - Ο Βάιος Μπακαβέλος νέος αντιδήμαρχος Παλαμά

Καθήκοντα αντιδημάρχου Παλαμά Οικονομικών, Διοικητικών, Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Προγραμματισμού και Διαφάνειας, Εξυπηρέτησης του Δημότη, Αθλητισμού Νέας Γενιάς και Αθλητικών Έργων αναλαμβάνει από 1ης Ιουλίου ο Βάιος Μπακαβέλος και μετά την ολοκλήρωση της θητείας του Δημήτριου Καρακώστα.

Ειδικότερα, με απόφαση του Δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Μπακαβέλος Βάιος του Δημητρίου για το χρονικό διάστημα από 01-07-2022 έως 31-12-2023 ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Διοικητικών, Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Προγραμματισμού και Διαφάνειας, Εξυπηρέτησης του Δημότη, Αθλητισμού Νέας Γενιάς και Αθλητικών Έργων και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:

1. Εποπτεία του προσωπικού και της εύρυθμης λειτουργίας των οικονομικών, διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών.

2. Εποπτεία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και των αποκεντρωμένων υπηρεσιών του Δήμου.

3. Εποπτεία των θεμάτων της Δημοτικής Περιουσίας.

4. Εποπτεία Υπηρεσίας έκδοσης αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

5. Άδειες πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου.

6. Εποπτεία Τμήματος Προμηθειών.

7. Εποπτεία Λατομείων.

8. Εποπτεία της σύνταξης βεβαιωτικών καταλόγων εισπράξεων.

9. Διαχείριση υλικών αποθηκών του Δήμου.

10. Τοποθέτηση, έλεγχος και Συντήρηση Πινάκων Κ.Ο.Κ και Φωτεινών Σηματοδοτών.

11. Εποπτεία Αθλητισμού και Αθλητικών Έργων.

12.Βεβαιώσεις γνησίου υπογραφών και μονίμου κατοικίας.

13. Να μεριμνά για θέματα διαφάνειας, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ του τομέα αρμοδιότητάς του

14. Τέλεση Πολιτικών Γάμων.

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί η Αντιδήμαρχος κα. Φούντα Ουρανία και σε περίπτωση αντικατάστασης ο επόμενος αντιδήμαρχος.

Ο ανωτέρω αντιδήμαρχος κ. Μπακαβέλος Βάιος, εκδίδει και υπογράφει τα σχετικά με τη λειτουργία των παραπάνω υπηρεσιών έγγραφα. Διεξάγει την αλληλογραφία των παραπάνω υπηρεσιών, εκδίδει και υπογράφει βεβαιώσεις και κάθε σχετικό έγγραφο που αναφέρεται στο αντικείμενο αυτών, τελεί πολιτικούς γάμους.

Εισηγείται θέματα των υπηρεσιών αυτών στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις Επιτροπές, για την παροχή των απαραίτητων εγκρίσεων ή λήψη σχετικών αποφάσεων.

Ο ανωτέρω αντιδήμαρχος, κ. Μπακαβέλος Βάιος, εποπτεύει το προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών για τις οποίες είναι αρμόδιος.

Στις αρμοδιότητές του, τις οποίες και θα τις ασκεί με την καταβολή των αποδοχών της οργανικής του θέσης, συμπεριλαμβάνονται και θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου