Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει την Τρίτη 14 Ιουνίου και ώρα 21.00 το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της υπ΄αριθμ. Πρωτ.: 3875 / 07 – 06 – 2022 αίτησης του σωματείου με την επωνυμία: Εταιρεία Φίλων Πολιτισμού και Αντιπτέρισης «ΗΛΙΑΣ». Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μακρής.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της υπ΄αριθμ. Πρωτ.: 3876 / 07 – 06 – 2022 αίτησης του σωματείου με την επωνυμία: Εταιρεία Φίλων Πολιτισμού και Αντιπτέρισης «ΗΛΙΑΣ». Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μακρής.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα της κ. Παναγιώτας Χαλβατζάρα του Αθανασίου. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Καρακώστας.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα της κ. Κωνσταντίας Πυκνή του Ηλία. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μακρής.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Σάββα Γιολδάση του Δημητρίου. Εισηγήτρια Αντιδήμαρχος κ. Μαργαρίτα Κούτρα – Μπούσδρα.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Ευαγγέλου Λύτρα του Αθανασίου. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μακρής.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Ιωάννη Σιαπέρα του Νικολάου. Εισηγήτρια Αντιδήμαρχος κ. Μαργαρίτα Κούτρα – Μπούσδρα.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Δημητρίου Καλατζόπουλου του Κωνσταντίνου. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μπανάσος.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Νικολάου Γιαγιάκου του Σπυρίδωνα. Εισηγήτρια Αντιδήμαρχος κα Μαργαρίτα Κούτρα – Μπούσδρα.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε κοινό αίτημα των κ.κ. Βασιλείου Τσίρα του Γεωργίου και Ευαγγέλου Αρχοντούλη του Αθανασίου. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Καρακώστας

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Ανδρέα Καραγιώτα του Κωνσταντίνου. Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μακρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου