Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Παραίτηση Θωμά Κοντοβάιου - Ο Ηλίας Μακρής νέος αντιδήμαρχος στη Δ.Ε. Φύλλου

Αλλαγή αντιδημάρχου είχαμε σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου στο Δήμο Παλαμά και μετά την παραίτηση για προσωπικούς λόγους που υπέβαλε ο Θωμάς Κοντοβάιος.

Με απόφαση του δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου η παραίτηση έγινε αποδεκτή και ορίστηκε νέος αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Φύλλου ο Ηλίας Κων. Μακρής με θητεία έως 31 Δεκεμβρίου 2023 και του μεταβιβάστηκαν κατά τόπο οι παρακάτω αρμοδιότητες:

1.    Εποπτεία της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών και του ΚΕΠ στη Δ.Ε. Φύλλου.

2.    Εποπτεία των έργων και εργασιών που εκτελούνται στην Δ.Ε. Φύλλου.

3.    Να μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη Δ.Ε. Φύλλου.

4.    Εποπτεία της υπηρεσίας άρδευσης στη Δ.Ε. Φύλλου.

5.    Παροχή της εξουσιοδότησης της υπογραφής βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων τα οποία εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της Δ.Ε. Φύλλου.

6.    Συνεργασία με τους προέδρους των Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Φύλλου για την επίλυση των προβλημάτων τους.

7.    Άσκηση κάθε άλλης αρμοδιότητας που αφορά τη Δ.Ε. Φύλλου και την οποία μπορεί να την μεταβιβάσει με απόφασή του ο Δήμαρχος.

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί η Αντιδήμαρχος κα. Φούντα-Κυρίκου Ουρανία.

Ο ανωτέρω αντιδήμαρχος κ. Μακρής Ηλίας του Κων/νου, εκδίδει και υπογράφει τα σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών της Δ.Ε. Φύλλου έγγραφα.

Διεξάγει την αλληλογραφία των παραπάνω υπηρεσιών, εκδίδει και υπογράφει κάθε σχετικό έγγραφο που αναφέρεται στο αντικείμενο αυτών.

Εισηγείται θέματα των υπηρεσιών αυτών στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις Επιτροπές, για την παροχή των απαραίτητων εγκρίσεων ή λήψη σχετικών αποφάσεων.

Ο ανωτέρω αντιδήμαρχος, κ. Μακρής Ηλίας, εποπτεύει το προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Δ.Ε. Φύλλου για τις οποίες είναι αρμόδιος.

Στις αρμοδιότητές του, τις οποίες και θα τις ασκεί με την καταβολή αντιμισθίας, συμπεριλαμβάνονται και θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί η Αντιδήμαρχος κ. Φούντα-Κυρίκου Ουρανία, που αναπληρώνει το Δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου