Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αυλαία για τα «Τιτάνεια 2012»

Έπεσε την Κυριακή το βράδυ η αυλαία των φετινών «Τιτανείων», που διοργάνωσε ο πολιτιστικός και αθλητικός οργανισμός του δήμου Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ), με μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά που πλημμύρισαν την πλατεία, για να απολαύσουν τα αστεία του κλόουν Κίκο και να συμμετέχουν και τα ίδια στο πρόγραμμά του.
Και οι φετινές βραδινές εκδηλώσεις είχαν επίκεντρο την κεντρική πλατεία Τιτάνων του Παλαμά, ενώ οι απογευματινές έγιναν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παναγιώτης Παλαμάς» και οι αθλητικές στα γήπεδα της πόλης.
Συγκεκριμένα, τα απογεύματα έγιναν οι εκδηλώσεις:
- Στην έναρξη των «Τιτανείων» πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου του Ατρομήτου και μικρός φιλικός αγώνας με την Αναγέννηση Καρδίτσας που ήταν και η νικήτρια.
- Την Παρασκευή έγινε η βράβευση των αποφοίτων των λυκείων του δήμου, που πέρασαν σε σχολές των ΑΕΙ-ΤΕΙ.
- Το Σάββατο και την Κυριακή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο, το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά με τη συμμετοχή θεσσαλικών ομάδων.
Οι βραδινές εκδηλώσεις ήταν οι πλέον πολυπληθείς, συγκεντρώνοντας μικρούς και μεγάλους στην κεντρική πλατεία:
- Την Πέμπτη παρουσιάστηκε η «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη που έκανε τον κόσμο να προβληματιστεί αλλά και να γελάσει. Ήταν μια καλοστημένη παράσταση από το καρδιτσιώτικο Θέατρο «Όψεις» σε σκηνοθεσία Παύλου Βησσαρίου, με την Βάσω Μακρή στο ρόλο της Λυσιστράτης και μια πλειάδα ηθοποιών στους υπόλοιπους ρόλους.
- Την Παρασκευή ήταν η μέρα της νεολαίας! Η πλατεία ήταν γεμάτη με νέους και νέες που περικύκλωσαν την εξέδρα για να ακούσουν από κοντά τα έξι νεανικά μουσικά σχήματα που πήραν μέρος…
- Το Σάββατο η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην μουσικο-χορευτική παράδοση της Θεσσαλίας και ολόκληρης της Ελλάδας. Επτά χορευτικά συγκροτήματα ανέβηκαν στην εξέδρα των εκδηλώσεων παρουσιάζοντας χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου