Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Κορυφώνονται τα «Τιτάνεια 2012»

Μετά τις ιδιαιτέρως σημαντικές και επιτυχημένες από άποψη συμμετοχής κόσμου, εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας των φετινών «Τιτανείων», όπως τα εγκαίνια του νέου γηπέδου του Ατρομήτου και του φιλικού αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς και την παράσταση του θεάτρου «Όψεις» με τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, συνεχίστηκαν και χθες το βράδυ οι εκδηλώσεις με τη βράβευση των εισαχθέντων στα ΑΕΙ-ΤΕΙ αποφοίτων των λυκείων του δήμου Παλαμά και με συναυλία rock μουσικών σχημάτων από τη μουσική σχολή του Αχιλλέα Μπίμπιλα. Το σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις «Τιατάνεια 2012» κορυφώνονται με το διήμερο τουρνουά μπάσκετ που διοργανώθηκε από την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά, το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και το μεγάλο πάρτι για τα παιδιά.

Συγκεκριμένα, το υπόλοιπο πρόγραμμα των «Τιτανείων» έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 Σεπτεμβρίου:
Τουρνουά Μπάσκετ στο κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά:
Ώρα 17.30: Μεταμόρφωση Βόλου - Αστέρας Λάρισας
Ώρα 19.30: Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά - Φοίνικας Λάρισας

Ώρα 21.00: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην κεντρική πλατεία Παλαμά. Συμμετέχουν: Σύνδεσμος Ζαγορισίων Ιωαννίνων, ΚΕ.Λ.Ε. Λάρισας, Χορευτικός Όμιλος Λειβαδιάς, Χορευτικός Όμιλος «Ν.Πλαστήρας» Καρδίτσας, Χορευτικός Όμιλος Προαστίου, Χορευτικός Όμιλος Ιτέας, Χορευτικός Όμιλος Παλαμά «Καραγκούνηδες».

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Σεπτεμβρίου:
Ώρα 16:00 Φιλικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στους παλαιμάχους των Τιτάνων Παλαμά και των Φαρσάλων, στο κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά.
Τελικοί του Τουρνουά Μπάσκετ:
Ώρα 17:30 Ηττημένοι των αγώνων του Σαββάτου
Ώρα 19:30 Νικητές των αγώνων του Σαββάτου

Ώρα 20:00 Στην κεντρική πλατεία Παλαμά, λήξη των εκδηλώσεων «Τιτάνεια 2012» με μεγάλο φαντασμαγορικό πάρτι για τα παιδιά, με τη συμμετοχή του κλόουν Κίκο και πολλές εκπλήξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου