Σύσταση προς δημότες Παλαμά:
* Να φύγουν τα αγροτικά μηχανήματα από κοινόχρηστους χώρους, πεζοδρόμια, δρόμους, πάρκα και παιδικές χαρές

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο πολλοί δημότες μας, κάτοικοι του Παλαμά, να τοποθετούν τα αγροτικά τους μηχανήματα σε κοινόχρηστους χώρους, όπως είναι τα πάρκα και οι παιδικές χαρές της πόλης, οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια.
Η κατάσταση που παρουσιάζεται είναι τραγική σαν εικόνα. Είναι απαράδεχτο να χρησιμοποιούν κάποιοι τους κοινόχρηστους χώρους σαν πάρκινγκ των γεωργικών τους μηχανημάτων.
Το ουσιαστικότερο όμως όλων είναι ότι υπάρχει κίνδυνος για την ακεραιότητα των παιδιών που πάνε να παίξουν, είτε στο πάρκο είτε στην παιδική χαρά της γειτονιάς τους. Όπως κίνδυνος υπάρχει για τον καθένα μας που διέρχεται ένα δρόμο όπου είναι παρκαρισμένα αγροτικά μηχανήματα.
Μετά από επανειλημμένες καταγγελίες συμπολιτών μας, αποφασίσαμε ως συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Παλαμά, να προβούμε σε σύσταση προς όλους τους δημότες:
- Να συγκεντρώσουν όλα τα μηχανήματά τους από τους κοινόχρηστους χώρους και να τα τοποθετήσουν στα οικόπεδά τους.
- Να αποφεύγουν από τώρα και στο εξής να καταλαμβάνουν με τα μηχανήματά τους πάρκα, παιδικές χαρές, περιφέρειες, δρόμους και πεζοδρόμια.
Οι κοινόχρηστοι χώροι υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους κι όχι από τα ιδιωτικά μηχανήματα, τα οποία ο καθένας οφείλει να συγκεντρώνει σε ιδιωτικούς χώρους (οικόπεδο ή χωράφι του).
Ας φερθούμε ως υπεύθυνοι πολίτες σε μια ανθρώπινη κοινωνία, για μια πόλη αισθητικά αναβαθμισμένη, με ελεύθερους δρόμους και πεζοδρόμια, με καθαρά πάρκα και χώρους αναψυχής, για μια αξιοπρεπή διαβίωση, δική μας και των παιδιών μας.
Με τιμή
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΙΝΑΣ
Πρόεδρος της Δ.Κ. Παλαμά