Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Στο πλευρό των αγροτών ο Δημήτρης Κουτσούμπας - Δηλώσεις από το μπλόκο της Νίκαιας (βίντεο)

Στο μπλόκο της Νίκαιας βρέθηκε σήμερα Τετάρτη το απόγευμα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Νωρίτερα, ο γ.γ. του ΚΚΕ είχε επισκεφτεί το μπλόκο των αγροτών της Βοιωτίας στον κόμβο του Αϊ Γιάννη στη Λιβαδειά από όπου επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για την αγροτική πολιτική της.

Στη Νίκαια, ο κ. Κουτσούμπας άκουσε τα αιτήματα των αγροτών και στη συνέχεια επισήμανε ότι το κόστος παραγωγής είναι δυσβάσταχτο. «Είμαστε εδώ για τους αγρότες» είπε συγκεκριμένα, επισημαίνοντας ότι θα φέρει το θέμα στη Βουλή, αναφέροντας ότι η δύναμη βρίσκεται στον ενωμένο αγώνα όλων.


Κατά τη διάρκεια της αναφοράς του ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε μεταξύ άλλων: «Είμαστε εδώ ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων γιατί έχετε δίκαια αιτήματα, δίνετε μάχη επιβίωσης και δεν πάει άλλο η κατάσταση. Είμαστε εδώ γιατί ακριβώς υποστηρίζουμε αυτά τα δίκαια αιτήματα. Είμαστε εδώ όπως έχουμε υποστηρίξει όλα αυτά τα χρόνια τώρα με πράξεις.

Δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία της ελληνικής αγροτιάς από την σημερινή κυβέρνηση. Τα προϊόντα σας τρέφουν τους Έλληνες.  Ήρθαμε να ενισχύσουμε τον αγώνα σας διότι τα ΜΜΕ σιωπούν»

Αναφερόμενος στη «μάχη του τσίπουρου» κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει πίσω την διάταξη που πρόκειται να φέρει τονίζοντας ότι πρέπει να παραμείνει η ονομασία του.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ πριν την τοποθέτησή του έλαβε ως δώρο τσίπουρο από το Σωματείο Αμβυκούχων Τυρνάβου, οι οποίοι κατέθεσαν τα αιτήματά τους, ζητώντας να δοθεί «μάχη» για να μην αλλάξει η ονομασία του τσίπουρου.




ΠΗΓΗ (φωτό-βίντεο): larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου