Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Ειδικό συνεργάτη μηχανολόγο μηχανικό ΤΕΙ, προσλαμβάνει ο δήμος Παλαμά

Ο δήμαρχος  Παλαμά  έχοντας υπόψη τις διατάξεις των σχετικών νόμων προχωρά σε πρόσληψη ενός ειδικού συνεργάτη με σύμβαση ορισμένου χρόνου έως τη λήξη της θητείας της δημοτικής αρχής.

Ο συνεργάτης θα είναι απόφοιτος ΤΕΙ Μηχανολόγων Μηχανικών, με επαρκείς γνώσεις στα θέματα  που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου Παλαμά που σχετίζονται με τα μηχανολογικά έργα και τις συναφείς μελέτες αυτών.

Ο Δήμος Παλαμά δικαιούται τέσσερις ειδικούς ή επιστημονικούς συνεργάτες. Ο υπό πρόσληψη ειδικός συνεργάτης θα καλύψει την ανάγκη επικουρίας σε τεχνικά θέματα για: 

·       Την ανάγκη ελέγχου μελέτης και επίβλεψης των εγκαταστάσεων και της ασφαλούς λειτουργίας του μηχανολογικού εξοπλισμού των κτιρίων του Δήμου.

·       Την κατάρτιση των προδιαγραφών του εξοπλισμού και των υλικών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν, με τον υπολογισμό του κόστους εργασίας και των υλικών καθώς και των άλλων δαπανών της κατασκευής, της λειτουργίας και της συντήρησης των μηχανημάτων.

·       Κάθε άλλη εργασία που θα του ανατίθεται από το δήμαρχο και εμπίπτει σε θέματα αρμοδιότητάς του.

** Για την πλήρωση της παραπάνω θέσης οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση, βιογραφικό σημείωμα, φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας, υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/2007 ότι δεν έχουν το κώλυμα του άρθρου 16 του Ν. 3584/2007 και του άρθρου 17 του Ν.3584/2007 και όσα δικαιολογητικά αποδεικνύουν τα προαναφερθέντα προσόντα τους, εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης στον Τύπο ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος του Δήμου Παλαμά, δηλαδή έως και 18-02-2022 στα γραφεία της υπηρεσίας μας  στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δήμος Παλαμά - Παλαμάς απευθύνοντας την στην αρμόδια υπάλληλο (κ. Πάσχου Αλεξάνδρα - τηλ: 2444350123) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ολόκληρη η γνωστοποίηση πρόσληψης το ειδικού συνεργάτη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου