Με την ξεκαρδιστική κωμωδία «Μπέμπα ετών 69 και… κάτι κιλά!!!» του Αντώνη Νικολάου, συνεχίζονται οι παραστάσεις στο ανοιχτό Θέατρο Μαγούλας του Παλαμά. Συγκεκριμένα, τη φετινή επιτυχία της Θεατρικής Σκηνής Καρδίτσας, θα έχουν την ευκαιρία οι Παλαμιώτες να τη δουν την Τρίτη 17 Ιουλίου το βράδυ, στις 9μμ, με ελεύθερη είσοδο.

Το έργο, όπου παρουσιάστηκε μέχρι τώρα, έχει κερδίσει την αγάπη και το γέλιο του θεατρόφιλου κοινού, η ανταπόκριση του οποίου ήταν εντυπωσιακή και ο χώρος των παραστάσεων γέμισε ασφυκτικά. Οι θεατές γέλασαν με την ψυχή τους και χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές.
Τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι του Αντώνη Νικολάου, τα σκηνικά του Χρήστου Μηλιώνη και τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Βασίλης Στάθης, Βαλεντίνα Λάιου, Γιώργος Μπλάτσας, Μαρίνα Γουναροπούλου, Πόπη Πλαστήρα, Δήμητρα Μάγγου και ο Αντώνης Νικολάου.

* Οι δημότες του Παλαμά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και άλλες φορές την συγκεκριμένη παράσταση, αφού έχει προγραμματιστεί στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΠΑΠ, να παρουσιαστεί και σε χωριά του δήμου, επίσης με ελεύθερη είσοδο: Πέτρινο (Δευτέρα 16/7/12), Ψαθοχώρα (Πέμπτη 19/7/12), Μαραθέα (Σάββατο 21/7/12), Μάρκο (Τρίτη 24/7/12), Καλογριανά (Παρασκευή 27/7/12), Γοργοβίτες (Σάββατο 18/8/12).