Την Δευτέρα 6 Αυγούστου, στις 9.30μμ, το Θέατρο "Όψεις" του Παύλου Βησσαρίου, παρουσιάζει την κλασική κωμωδία του Μολιέρου στο Θέατρο Μαγούλας. Την Πέμπτη 2 Αυγούστου στη Μεταμόρφωση και την Πέμπτη 16 Αυγούστου στο Βλοχό. Είσοδος ελεύθερη...
Ένας ντόπιος «Ψευτογιατρός» έρχεται από την Πέμπτη 2 Αυγούστου για τρεις βραδιές στο δήμο Παλαμά…!! Πρόκειται φυσικά για την κλασική κωμωδία του Μολιέρου, που ανέβασε πρόσφατα το καρδιτσιώτικο Θέατρο «Όψεις» και γνώρισε ήδη επιτυχία από τις πρώτες παραστάσεις του, στο δικό του θεατρικό χώρο στην πόλη της Καρδίτσας, αλλά και στη συνέχεια κατά την περιοδεία που κάνει στα χωριά της περιοχής, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων των δήμων.

Την Πέμπτη, λοιπόν, το Θέατρο «Όψεις» θα παρουσιάσει τον «Ψευτογιατρό» στη Μεταμόρφωση, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 6 Αυγούστου, το έργο θα παρουσιαστεί στην πόλη του Παλαμά, στο ανοιχτό Θέατρο Μαγούλας, στις 9.30μμ. Η παράσταση θα επαναληφθεί επίσης στον Βλοχό (16 Αυγούστου)
Οι παραστάσεις δίνονται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012» που διοργανώνει ο οργανισμός πολιτισμού του δήμου Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ) και η είσοδος σ' αυτές είναι ελεύθερη για όλους.

Πρόκειται για μια εξαιρετική διασκεδαστική κωμωδία, η οποία διατηρεί ακόμη και σήμερα την ζωντάνια και την διαχρονικότητά της, με πλούσια σκηνικά και κοστούμια εποχής, με πολλή μουσική, τραγούδια και χορογραφίες και μια σύγχρονη σκηνοθετική ματιά, καθώς και εκπληκτικές ερμηνείες. Μέσα από όλα αυτά τα στοιχεία της παράστασης, αναδεικνύεται ο λόγος και η μοναδική θεατρική τέχνη του Μολιέρου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Παύλος Βησσαρίου (Σγαναρέλλος), Μαρία Τσιούμα (Μαρτίνα), Ανδρέας Ζυγογιάννης (Γερόντιος), Γωγώ Σακκά (Ζακλίν), Βαγγέλης Γκαραβέλος (Βαλέριος), Νάνσυ Καρρά (Λουτσία), Μιχάλης Γονιδάκης (Λέανδρος), Νώντας Ευθυμίου (Λουκάς).
Διασκευή και σκηνοθεσία: Παύλος Βησσαρίου.
Χορογραφίες: Αντιγόνη Καραπάνου.
Κοστούμια: Βάσω Μακρή.
Φωτογραφίες: Κώστας Κορκόντζελος.
Θεατρολογική μελέτη κειμένου: Ανδρέας Ζυγογιάννης.