Την Πέμπτη, 26 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο Μαγούλας του Παλαμά, ο Αντώνης Κρόμπας (γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Οικογένεια βλάπτει») και ο Μάκης Παπαδημητρίου (Μαύρα Μεσάνυχτα» και «Με λένε Βαγγέλη»), μας καλούνε σε μία σπαρταριστή κωμική παράσταση για γέλια μέχρι δακρύων, με τίτλο "Αντώνης και Μάκης... εις γάμοκοινωνίαν"!

Πρόκειται για μια stand up comedy, με τους δύο ηθοποιούς να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας γνωρίζοντας την απόλυτη επιτυχία όπου κι αν εμφανίστηκαν μέχρι τώρα.
eis-gamokoinonia-3Σύμφωνα με το «στόρι», δύο από τους πιο αδίστακτους και διεφθαρμένους κωμικούς της γειτονιάς τους, σε ένα μαρτύριο μιάμισης ώρας, τραγουδάνε φάλτσα, χορεύουν άρρυθμα, διασύρονται σε talent show, επιδίδονται σε κυνήγι θησαυρού, δίνουν «λύση» στο δημογραφικό, κάνουνε μόδα τη φαλάκρα, φτάνουν τα νεύρα μας στα άκρα, ομόφωνα εγκρίνουν τα χαλαρά τα ήθη και ελεγείες γράφουνε για τα μεγάλα στήθη, στο τέλος συμφιλιώνονται με την... αμφί πλευρά τους σε botox κι ενυδατικές χαλάνε τα ευρά τους, και σα να μη φτάναν όλ' αυτά με το κοινό κουμπάρο τους και με το χιούμορ φάρο τους, εδώ σ' αυτήν την επαρχίαν, Μάκης κι Αντώνης έρχονται… εις γαμοκοινωνίαν!!
Πρόκειται για μία παράσταση εντελώς διαφορετική που μέχρι στιγμής σημειώνουν ρεκόρ προσέλευσης κοινού, ενώ έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.
Η γενική είσοδος είναι μόνο 7 ευρώ!