Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά του δήμου Παλαμά

Ξεκίνησε για το δήμο Παλαμά το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά 6-12 ετών. Τα μαθήματα διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του δήμου (ΔΟΠΑΠΑΠ) και δήλωσαν συμμετοχή συνολικά πάνω από 150 παιδιά δημοτών, από όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Παλαμά.

Τα μαθήματα κολύμβησης ξεκίνησαν τη Δευτέρα το πρωί και θα συνεχιστούν για όλο τον Ιούλιο. Η μεταφορά των παιδιών προς την πόλη της Καρδίτσας όπου βρίσκεται το κολυμβητήριο, γίνεται με λεωφορεία του δήμου και με συνοδεία γονέων. Στο κολυμβητήριο υποδέχονται τα παιδιά ειδικοί επί της κολύμβησης οι οποίοι θα τους μάθουν τις πρώτες κολυμβητικές κινήσεις…

Ο δήμαρχος Παλαμά κ. Κων. Πατσιαλής και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Χρ. Βαϊόπουλος, παραβρέθηκαν τη Δευτέρα το πρωί στην κεντρική πλατεία Παλαμά, κατά την αναχώρηση της πρώτης ομάδας παιδιών, στα οποία μίλησαν και ευχήθηκαν να έχει το πρόγραμμα επιτυχία. Συμβούλευσαν στα παιδιά να εφαρμόζουν τις εντολές των οδηγών των λεωφορείων και να πειθαρχούν στις οδηγίες των γυμναστών – δασκάλων κολύμβησης και ιδιαίτερα να είναι προσεχτικοί κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους από και προς το κολυμβητήριο, όπως και κατά τη διαδικασία των μαθημάτων κολύμβησης, με στόχο κυρίως την προσωπική τους ασφάλεια αλλά και για να υπάρξει και μια αίσια έκβαση στην εκτέλεση του προγράμματος κολύμβησης.

Κατά τις ημέρες των μαθημάτων, τα λεωφορεία θα διέρχονται από τις τοπικές κοινότητες του δήμου για την παραλαβή των μαθητών, με το εξής πρόγραμμα:
- Για τη δημοτική ενότητα Παλαμά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.
- Για τις δημοτικές ενότητες Σελλάνων και Φύλλου κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου