Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Προσωρινή διοικήτρια στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Προσωρινή διοικήτρια αποκτά το Γ.Ν. Καρδίτσας μετά την απόφαση που υπέγραψαν στις 15 Μαρτίου ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης και η αναπληρώτρια υπουργός Ασ. Γκάγκα.

Ο λόγος για την κ. Μαίρη Κουτσιούμπα που θα παραλάβει τα ηνία της διοίκησης του νοσοκομείου από τον κ. Κων. Γρηγορίου που τα κράτησε από τις αρχές του 2021 παράλληλα με την διοίκηση του Γ.Ν. Τρικάλων.

Θυμίζουμε ότι τότε, με το συμβάν που είχε δημιουργηθεί με το έγγραφο για τον εμβολιασμό, είχε ζητηθεί η παραίτηση του τότε διοικητή κ. Κεχαγιά ενώ το Νοέμβριο του 2019 είχε προηγηθεί και η παραίτηση εξπρές σε μια ημέρα του κ. Πατέρα.

Ειδικότερα στην απόφαση που υπογράφουν οι δύο υπουργοί αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Παύουμε την προσωρινή παράλληλη άσκηση καθηκόντων του Διοικητή του Γ.Ν. Τρικάλων Γρηγορίου Κωνσταντίνου του Παναγιώτη και στο Γ.Ν. Καρδίτσας, αρμοδιότητας 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος.

Διορίζουμε την ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ ΜΑΙΡΗ του Χρήστου, Πτυχιούχο Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας, με πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας και περισσότερα από πέντε (5) χρόνια εργασιακής εμπειρίας, ως προσωρινή Διοικήτρια στο Γ.Ν. Καρδίτσας, αρμοδιότητας 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας του υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 10, για ορισμένο χρόνο και, συγκεκριμένα, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διοικητή, σύμφωνα με το άρθρο 22 του ν. 4735/20.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου