Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Το 1ο ΕΠΑΛ Παλαμά στην Ισπανία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Κατά το διάστημα 6 έως 12 Μαρτίου 2022 αντιπροσωπεία 4 μαθητών του 1ου Ημερήσιο ΕΠΑΛ Παλαμά συνοδευόμενη από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του προγράμματος κ. Αθανασία Κρικώνη και κ. Νικόλαο Σιαφαρίκα, επισκέφτηκε την πόλη Ejea de los Caballeros της  Αραγωνίας-Ισπανίας στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+, με θέμα «Learning dy Doing: Job-shadowing other Realities».

Στην αποστολή συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων.

Την ελληνική αντιπροσωπεία, μαζί με την αντίστοιχη πορτογαλική, υποδέχτηκαν με θερμή εκδήλωση κι εγκάρδιο καλωσόρισμα στο χώρο του σχολείου ο Δ/ντής και οι υπεύθυνοι καθηγητές και μαθητές της Ισπανίας που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια της 6ήμερης παραμονής βρέθηκαν από κοντά, γνωρίστηκαν, συζήτησαν, έκαναν από κοινού όλοι οι μαθητές διάφορες δραστηριότητες, αντάλλαξαν γνώσεις κι εμπειρίες με τους εταίρους, περιηγήθηκαν σε εκθεσιακούς χώρους, μουσεία,  ταξίδεψαν σε άλλες πόλεις και χωριά της ευρύτερης περιοχής καθώς και στη Σαραγόσα και τη Βαρκελώνη.

Μέσα από όλα αυτά, όλοι επέστρεψαν πλήρεις εμπειριών και γνώσεων, έχοντας αποκομίσει τις άριστες των εντυπώσεων σε όλα τα επίπεδα. Η συνολική εμπειρία κρίνεται εποικοδομητική, διεύρυνε τους ορίζοντες των συμμετεχόντων και τους έδωσε τη δυνατότητα προσωπικής εξέλιξης.

1o ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου