Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Παλαμά στην Πορτογαλία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Κατά το διάστημα 13 έως 18 Μαρτίου 2022 αντιπροσωπεία 4 μαθητών του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Παλαμά συνοδευόμενη από  τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του προγράμματος Μιχαήλ Δουλγεράκη και Κων/νο Κακούδη, επισκέφτηκε την πόλη V.N.FANALICAO της Πορτογαλίας στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS + με θέμα «Our Heritage Land from Art to Fork».

Την ελληνική αντιπροσωπεία μαζί με την αντίστοιχη ιταλική, βουλγαρική, κυπριακή, πολωνική υποδέχτηκαν με θερμή εκδήλωση κι εγκάρδιο καλωσόρισμα στο χώρο του σχολείου ο Δ/ντής και οι υπεύθυνοι καθηγητές και μαθητές της Πορτογαλίας που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια της 6ήμερης παραμονής βρέθηκαν από κοντά, γνωρίστηκαν, συζήτησαν, έκαναν από κοινού όλοι οι μαθητές διάφορες δραστηριότητες, αντάλλαξαν γνώσεις κι εμπειρίες με τους εταίρους, περιηγήθηκαν σε εκθεσιακούς χώρους, μουσεία,  ταξίδεψαν στο PORTO και στο GIMARAES της Πορτογαλίας. Μέσα από όλα αυτά, όλοι επέστρεψαν πλήρεις εμπειριών και γνώσεων, έχοντας αποκομίσει τις άριστες των εντυπώσεων σε όλα τα επίπεδα.

1ο ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου