Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Νέος ειδικός συνεργάτης στο Δήμο Παλαμά

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής και υπογραφής σύμβασης για την πρόσληψη του νέου ειδικού συνεργάτη στο Δήμο Παλαμά μετά από σχετική προκήρυξη της θέσης που είχε προηγηθεί τον Φεβρουάριο.

Με απόφαση του δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου προσλήφθηκε ο Θεόδωρος Δημ. Ντούτσιας, πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Λάρισας για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του σε τεχνικά θέματα.

Ο ειδικός συνεργάτης δεν ασκεί αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής και παρέχει συμβουλές και διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, για θέματα ηλεκτρομηχανολογικών έργων, εκπόνηση μελετών, την παρακολούθηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ κ.ά., την τεκμηρίωση και υποβολή προτάσεων για συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα και ιδίως στην επόμενη προγραμματική ευρωπαϊκή περίοδο (επόμενο ΕΣΠΑ ή ΣΕΣ κ.λπ.).

Τηρεί τεχνικά αρχεία με αναλυτικά στοιχεία των έργων που εκτελούνται (αναλώσεις υλικών, απασχόληση τεχνικού προσωπικού, απασχόληση τεχνικού εξοπλισμού, στοιχεία κόστους κ.λπ.) και αντίστοιχα αρχεία μελετών και σχεδίων (φάκελοι των έργων).

Εξάγει περιοδικά στατιστικά στοιχεία και δείκτες από την εκτέλεση των έργων του κάθε τμήματος.

Θα συνεπικουρεί το έργο των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου σε τεχνικά θέματα σχετικά με την πραγματοποίηση μελετών, ελέγχου και επίβλεψης εγκαταστάσεων και ασφαλούς λειτουργίας του μηχανολογικού εξοπλισμού σε κτίρια, με την κατάρτιση των προδιαγραφών του εξοπλισμού και των υλικών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν, με τον υπολογισμό του κόστους εργασίας και των υλικών καθώς και των άλλων δαπανών της κατασκευής, εγκατάστασης, της λειτουργίας και της συντήρησης των μηχανημάτων και θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες μέσα στον κύκλο των γνώσεών του ή της επαγγελματικής του ενασχόλησης.

Το συμβουλευτικό του έργο απευθύνεται προς το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου