Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Με απ' ευθείας διαπραγμάτευση 7 έργα αποκατά- στασης ζημιών σε δρόμους της Π.Ε. Καρδίτσας

Επτά έργα που αφορούν στην αποκατάσταση ζημιών από τον «Ιανό», στην περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, θα «αποκτήσουν» ανάδοχο μέσω της διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση.

Αυτό αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε ο κ. Τσιαπλές) η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε πρόσφατη συνεδρίασή της.

Παράλληλα καθόρισε τους όρους και τα τεύχη της πρόσκλησης και όρισε και την επιτροπή αξιολόγησης και διαπραγμάτευσης. Οι οικονομικοί φορείς που καλούνται να συμμετάσχουν πρέπει να κατέχουν Πτυχίο εργοληπτικής επιχείρησης 2ης και 1ης τάξης ΜΕΕΠ στην κατηγορία «ΟΔΟΠΟΙΙΑ» και να έχουν έδρα στον Νομό Καρδίτσας.

Τα επτά έργα που θα παραθέσουμε στη συνέχεια, αποτελούν υποέργα ενός γενικότερου με τον διακριτικό τίτλο «Αποκατάσταση Ζημιών Οδικού Δικτύου Π.Ε. Καρδίτσας από την Θεομηνία ΙΑΝΟΣ».

 

Είναι δε τα εξής:

·       Αποκατάσταση ζημιών στην Επ.Ο. 8,, τμήμα από Μητρόπολη έως Τσαρδάκι προϋπολογισμού 500.000

·       Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό τμήμα από Σοφάδες έως Καλλιφώνι και από Ε.Ο. 30 προς Γραμματικό και Λεοντάρι, προϋπολογισμού 300.000

·       Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό τμήμα από Σοφάδες προς Φύλλο και προς Ερμήτσι προϋπολογισμού 400.000

·       Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό τμήμα από Μαραθέα έως Ψαθοχώρι και Παλαμά προϋπολογισμού 300.000

·       Αποκατάσταση ζημιών στις Επ. Ο. 15 και 16, στο τμήμα από Παλαμά έως όρια ν. Τρικάλων και όρια ν. Λάρισας προϋπολογισμού 500.000

·       Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό τμήμα από Ιτέα έως Πέτρινο προϋπολογισμού 300.000

·       Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό τμήμα από Βλοχό έως Πεδινό, μέσω Μαραθέας προϋπολογισμού 500.000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου