Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Εξοπλίζονται οι κατεστραμμένες από τον «Ιανό» γεωτρήσεων σε Φύλλο και Λεύκη

Με πρόσφατη απόφασή της, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παλαμά προχωράει στον εξοπλισμό κατεστραμμένων από τον «Ιανό» γεωτρήσεων που έχουν αντικατασταθεί.

Η απόφαση αφορά τρεις δημοτικές αρδευτικές γεωτρήσεις στην Δ.Ε. Φύλλου. Η πρώτη είναι στη θέση «Σουπιώτικα» της Τ.Κ. Λεύκης, η δεύτερη στη θέση «Κτήμα Αδαμόπουλου» της Τ.Κ. Φύλλου και η τρίτη στη θέση «Σχολικό» της Τ.Κ. Φύλλου.

Συγκεκριμένα, η Οικονομική Επιτροπή:

-         Ενέκρινε τη μελέτη που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για το έργο, που είναι προϋπολογισμού 74.391,52 ευρώ και προβλέπει να εκτελεστεί έργο στα θυροφράγματα τα οποία το χειμώνα λειτουργούν ως αντιπλημμυρικά και το καλοκαίρι βοηθούν στην αποθήκευση νερών για την ομαλή διεξαγωγή της άρδευσης.

-         Ενέκρινε την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την ανάδειξη του αναδόχου.

-         Καθόρισε τους όρους και τα τεύχη της πρόσκλησης, όπως και τους οικονομικούς φορείς που θα προσκληθούν. Πρόκειται για τρεις, με το έναν να έχει έδρα την Θεσσαλονίκη, τον άλλο το Άργος και τον τρίτο τον Δήμο Παλαμά.

-         Συγκρότησε την επιτροπή διαπραγμάτευσης και αξιολόγησης των προσφορών που θα αναλάβει σύντομα να ολοκληρώσει την διαδικασία ανάδειξης αναδόχου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου