Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Το ΕΠΑΛ Παλαμά στην Πολωνία, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Κατά το διάστημα 1 έως 6 Μαϊου 2022 αντιπροσωπεία 4 μαθητών του 1ου ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ συνοδευόμενη από  τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του προγράμματος κ. ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ και κ. ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, επισκέφτηκε την πόλη Pulawy της ΠΟΛΩΝΙΑΣ στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS + με θέμα «Our Heritage Land from Art to Fork”.

Την Ελληνική αντιπροσωπεία μαζί με την αντίστοιχη Ιταλική, βουλγαρική, Κυπριακή και Πορτογαλική υποδέχτηκαν με θερμή εκδήλωση κι εγκάρδιο καλωσόρισμα στο χώρο του σχολείου του Pulawy η Δ/ντρια και οι υπεύθυνοι καθηγητές και μαθητές της ΠΟΛΩΝΙΑΣ που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.


Κατά τη διάρκεια της 6ήμερης παραμονής  έκαναν από κοινού όλοι οι μαθητές διάφορες δραστηριότητες, αντάλλαξαν γνώσεις κι εμπειρίες με τους εταίρους, περιηγήθηκαν σε εκθεσιακούς χώρους, μουσεία,  ταξίδεψαν στη WARSAW  στο LUBLIN καθώς και στο KAZIMIERZ DOLNY της ΠΟΛΩΝΙΑΣ.

Μέσα από όλα αυτά, όλοι επέστρεψαν πλήρεις εμπειριών και γνώσεων, έχοντας αποκομίσει τις άριστες των εντυπώσεων σε όλα τα επίπεδα.

1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου