Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Δύο συλλήψεις στον Παλαμά για κλοπή μπαταριών από φορτηγό

Δύο συλλήψεις για κλοπή μπαταριών από Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά και το σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος ενός άνδρα σε άλλη υπόθεση που αφορούσε κλοπή κινητού από κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στην Καρδίτσα είχαμε το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, χθες (16/9) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Παλαμά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά, δύο άνδρες, για κλοπή. Οι δράστες αφαίρεσαν δύο μπαταρίες από Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και διέφυγαν, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκαν. Οι αφαιρεθείσες μπαταρίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα των δραστών.

Επίσης, από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άνδρα για το αδίκημα της κλοπής. Όπως εξακριβώθηκε, βραδινές ώρες της 8ης Σπετεμβρίου 2021 ο δράστης εισήλθε σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στην Καρδίτσα και αφαίρεσε, από την προθήκη, ένα κινητό τηλέφωνο. Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου