Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Στο σκοτάδι το πόρισμα της ΕΔΕ για την υπόθεση ξυλοδαρμού του Βασίλη Μάγγου

Στο σκοτάδι παραμένει το πόρισμα της ΕΔΕ για την υπόθεση ξυλοδαρμού του Βασίλη Μάγγου, σύμφωνα με τον πατέρα του, Γιάννη, ο οποίος σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για τον χαμό του Παύλου Φύσσα, τα θύματα βίας αλλά και τη στάση της αστυνομίας.

Ειδικότερα, ο κ. Γιάννης Μάγγος αναφερόμενος στον γιο του έγραψε χαρακτηριστικά πως «στην περίπτωση του παιδιού μας του Βασίλειου Μάγγου, οι αστυνομικοί δεν είχαν κανέναν απολύτως λόγο να επέμβουν και παρόλα αυτά επενέβησαν. Διαπιστώσαμε έτσι την ανοχή στην απροκάλυπτη, στοχοποιημένη και παράνομη επίθεση σε βάρος του. Ως γνωστόν το πόρισμα της ΕΔΕ για την υπόθεση του ξυλοδαρμού και βασανισμού του που τον οδήγησαν στο θάνατο, είναι ακόμα στο σκοτάδι, παρά τη δέσμευση του καταστροφέα των πάντων, απερχόμενου υπουργού της μάνικας, Χρυσοχοΐδη..».

Ο κ. Μάγγος στην ανάρτησή του κάνει σκληρή κριτική για τις ηγεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «είναι θλιβερό αυτό το κατόρθωμα των συντηρητικών κυβερνήσεων της χώρας μας.

Τη χώρα της «Δημοκρατίας» που μάλιστα διαθέτει και ειδικό υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ένα υπουργείο που ο λόγος της ύπαρξής του αυτοαναιρείται από τις τόσες καταγεγραμμένες πράξεις αδικαιολόγητης βίας σε καιρό ειρήνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου