Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ.

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καρδίτσας

Στις 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν πανελλαδικά οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών Διοικήσεων των Κομματικών Οργάνων της Ν.Δ., καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη των Συνέδρων του κόμματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και του Καταστατικού του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Αντίστοιχα στην Περιφέρεια Καρδίτσας, οι προσεχείς εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π., των μελών της Δ.Ε.Ε.Π., των προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε., θα διεξαχθούν την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, από 08:00 πμ έως την 19:00 μμ . Οι εκλογές θα διεξαχθούν με δυο τρόπους, είτε με φυσική παρουσία είτε ηλεκτρονικά.

Οι χώροι διεξαγωγής των εκλογών είναι οι παρακάτω:

  • Για τους εγγεγραμμένους στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρδίτσας: ΓΡΑΦΕΙΑ Δ.Ε.Ε.Π.(οδός , ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ 2, 3ος όροφος, Εμπορικό κέντρο, γραφεία Δ.Ε.Ε.Π.).
  • Για τους εγγεγραμμένους στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Λίμνης Πλαστήρα: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ).
  • Για τους εγγεγραμμένους στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Αργιθέας: ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΕΛΩΟΥ (ΒΡΑΓΚΙΑΝΑ).
  • Για τους εγγεγραμμένους στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ.
  • Για τους εγγεγραμμένους στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Παλαμά: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΛΑΜΑ.
  • Για τους εγγεγραμμένους στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Σοφάδων: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΟΦΑΔΩΝ.

Σημειώνουμε ότι τα μέλη μας που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον και έχουν γραφτεί στους αντίστοιχους εκλογικούς καταλόγους θα μπορέσουν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά μέσω του υπολογιστή , του τάμπλετ ή του κινητού τους.

Τέλος ενημερώνουμε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν με τη λήψη αυστηρών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας όλων όσων συμμετέχουν σε αυτές.

Ο πρόεδρος της ΕΦ.Ε.Ε.Π. Καρδίτσας

ΙΩΑΝΝΗΣ Β. ΒΑΪΡΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου