Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

«Γεώργιος Τζιώτας» ονομάστηκε η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου Δημ. Σχ. Καρδίτσας

Την Παρασκευή, 15-10-2021 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την ονοματοδοσία της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων σε «Αίθουσα Γεώργιος Τζιώτας», στη μνήμη του εκλιπόντος Δ/ντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας, Γεώργιου Τζιώτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντής Π.Ε. Καρδίτσας κ. Μπότας Αθανάσιος, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Καρδίτσας κ. Θεολόγης 
Στέφανος, ο Οργανωτικός Συντονιστής του ΠΕ.ΚΕ.Σ. Θεσσαλίας κ. Κωτούλας Βασίλειος, η  προϊσταμένη Εκπ/κών Θεμάτων Π.Ε. Καρδίτσας κ. Καριντζιά Μαρία, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κουτής Βάιος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας κ. Καλαμπαλίκη Παρασκευή, η σύζυγος του εκλιπόντος κ. Λάρδα Ευγενία συγγενείς και φίλοι του και μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας. Στην εκδήλωση τονίστηκε το ήθος του, ο ακέραιος χαρακτήρας του, η συνέπεια, η εργατικότητα και η αξιοπρέπεια του.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων προσφέρθηκε στη σύζυγο του εκλιπόντος, τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην εκπαίδευση και ειδικότερα στο σχολείο.

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου