Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 25-26 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021, θα μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του μυροβλήτου στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κηφισιάς, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης. Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Γοργοβιτών.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, εορτή του αγίου και ενδόξου μάρτυρος Νέστορος, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο αυτού προς τιμήν του Αγίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Καρδιτσομαγούλας.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μητροφάνης Αγαπίδης, την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του ομωνύμου χωρίου του Δήμου Παλαμά.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Καρδιτσομαγούλας.

***

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Φύλλου.

***

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιεζεκιήλ Κωνσταντάς, την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Λοξάδος.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου