Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Νέα αντιδήμαρχος στη Δ.Ε. Σελλάνων

Σε ορισμό νέας αντιδημάρχου, της κ. Μαργαρίτας Κούτρα, από 1ης Νοεμβρίου και για το επόμενο 9μηνο προχώρησε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου και σε αντικατάσταση του κ. Απ. Μοσχόπουλου που ολοκληρώνεται η θητεία του στις 31 Οκτωβρίου 2021.

Σύμφωνα με την απόφαση ο Δήμαρχος Παλαμά ορίζει την Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Κούτρα Μαργαρίτα του Βασιλείου, για το χρονικό διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2021 έως 31 Ιουλίου 2022 ως αντιδήμαρχο στη Δημοτική Ενότητα Σελλάνων και της μεταβιβάζει κατά τόπο τις παρακάτω αρμοδιότητες:

1.    Εποπτεία της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών και του ΚΕΠ στη Δ.Ε. Σελλάνων.

2.    Εποπτεία των έργων και εργασιών που εκτελούνται στην Δ.Ε. Σελλάνων.

3.    Μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη Δ.Ε. Σελλάνων.

4.    Εποπτεία της υπηρεσίας άρδευσης στη Δ.Ε. Σελλάνων.

5.    Παροχή της εξουσιοδότησης της υπογραφής βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων τα οποία εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της Δ.Ε. Σελλάνων.

6.    Συνεργασία με τους Προέδρους των Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Σελλάνων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

7.    Άσκηση κάθε άλλης αρμοδιότητας που αφορά τη Δ.Ε. Σελλάνων και την οποία μπορεί να την μεταβιβάσει με απόφασή του ο Δήμαρχος.

8.    Βεβαιώσεις γνησίου υπογραφών και μονίμου κατοικίας.

9.    Να μεριμνά για θέματα διαφάνειας, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ του τομέα αρμοδιότητάς του.

10.Τέλεση Πολιτικών Γάμων.

Η ανωτέρω αντιδήμαρχος κ. Κούτρα Μαργαρίτα, εκδίδει και υπογράφει τα σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών της Δ.Ε. Σελλάνων έγγραφα. Διεξάγει την αλληλογραφία των παραπάνω υπηρεσιών, εκδίδει και υπογράφει βεβαιώσεις και κάθε σχετικό έγγραφο που αναφέρεται στο αντικείμενο αυτών.

Εισηγείται θέματα των υπηρεσιών αυτών στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις Επιτροπές, για την παροχή των απαραίτητων εγκρίσεων ή λήψη σχετικών αποφάσεων.

Η ανωτέρω αντιδήμαρχος κ. Κούτρα Μαργαρίτα, εποπτεύει το προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Δ.Ε. Σελλάνων για τις οποίες είναι αρμόδια.

Στις αρμοδιότητές της, τις οποίες και θα τις ασκεί με την καταβολή αντιμισθίας, συμπεριλαμβάνονται και θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος της αντιδημάρχου, τις αρμοδιότητες ασκεί ο αντιδήμαρχος κ. Κοντοβάιος Θωμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου