Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Επ.Ο. Γοργοβίτες - παλαιός κόμβος Δέλτα

Με νέα απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας παρατείνεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος, στην Επαρχιακή Οδό Δέλτα - Παλαμά, από το ύψος της Τ.Κ. Γοργοβιτών έως τον παλαιό κόμβο Δέλτα (8ο χλμ Ε.Ο. Καρδίτσας προς Γοργοβίτες), που είναι σε ισχύ από 5 Μαΐου 2021 έως 20 Δεκεμβρίου 2021,  λόγω μη ολοκλήρωσης των εργασιών ηλεκτροδότησης των κόμβων (οδοφωτισμός και φωτεινή σηματοδότηση).

Στην απόφαση υπενθυμίζεται ότι «τα οχήματα που θα κινούνται προς Παλαμά θα εκτρέπονται, μέσω της Επαρχιακής οδού Καρδίτσας - Λάρισας και εν συνεχεία θα εισέρχονται στην Επαρχιακή Οδό Ματαράγκας - Καλυβακίων - Παλαμά, μέσω του ισόπεδου κόμβου Ματαράγκας, ενώ τα οχήματα που θα κινούνται από τον Παλαμά ή την Περιφερειακή Οδό Παλαμά με κατεύθυνση προς Κόμβο Δέλτα θα εκτρέπονται, αντίστοιχα, στην Επαρχιακή Οδό Ματαράγκας - Καλυβακίων - Παλαμά και εν συνεχεία θα εισέρχονται στην Επαρχιακή οδό Καρδίτσας - Λάρισας, με κατεύθυνση προς Καρδίτσα, μέσω του ισόπεδου κόμβου Ματαράγκας».

Επίσης: «Ο κύριος όγκος των οχημάτων που θα κινούνται από Καρδίτσα προς Γοργοβίτες και Μάρκο θα εκτρέπονται από την Εθνική Οδό Καρδίτσας - Λαμίας, μέσω της διασταύρωσης Προδρόμου και εν συνεχεία θα κινούνται στην Επαρχιακή Οδό Προδρόμου - Μυρίνης - Γοργοβιτών - διασταύρωση Μυρίνης, εντός οικισμού Γοργοβιτών, ενώ τα οχήματα που θα κινούνται από Γοργοβίτες και Μάρκο προς τον Κόμβο Δέλτα, θα εκτρέπονται μέσω της Επαρχιακής Οδού Προδρόμου - Μυρίνης - Γοργοβιτών - διασταύρωση Μυρίνης, εντός οικισμού Γοργοβιτών και εν συνεχεία θα κινούνται επί της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Λαμίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου