Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

«Ζεστάθηκε το κοκαλάκι τους» στο ΕΠΑΛ και στο Γυμνάσιο Παλαμά

Ξεκίνησαν πάλι σήμερα τα διά ζώσης μαθήματα στο ΕΠΑΛ και στο Γυμνάσιο Παλαμά, μετά τη διήμερη αναγκαστική τηλεκπαίδευση, λόγω των απαραίτητων εργασιών στο νέο σύστημα θέρμανσης του κτιρίου με χρήση φυσικού αερίου.

Οι δύο σχολικές μονάδες που συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο, διαθέτουν πλέον θέρμανση, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών λειτουργίας του νέου καυστήρα αερίου και του εσωτερικού δικτύου από τον εργολάβο, ενώ παράλληλα περάστηκε ο μετρητής και συνδέθηκε το σχολείο στο δίκτυο φυσικού αερίου από την εταιρία ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Να υπενθυμίσουμε ότι διάφορα προβλήματα φρέναραν την έγκαιρη εγκατάσταση και σύνδεση του σχολείου με φυσικό αέριο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέρμανση με τον ερχομό των χαμηλών θερμοκρασιών των τελευταίων ημερών.

Οι αντιδράσεις μαθητών και καθηγητών οδήγησαν τον δήμαρχο να πάρει απόφαση την Δευτέρα το πρωί, αφενός τα μαθήματα να γίνουν επί διήμερο με τηλεκπαίδευση, αφετέρου να πιέσει προς την πλευρά του εργολάβου και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ούτως ώστε συντονισμένο να ολοκληρωθούν οι εργασίες, κάτι που έγινε μέσα στο πλαίσιο του διημέρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου