Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Νέα παράταση για ένα μήνα της διακοπής κυκλοφορίας στην Επ.Ο. Καρδίτσας – Αγίας Τριάδας, στο ύψος του ποταμού Μέγα

Παρατείνεται έως 3 Φεβρουαρίου 2022 με νέα απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσας – Αγίας Τριάδας, στο ύψος του ποταμού Μέγα που είχε ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου και με καταληκτική ημερομηνία αρχικά την 3η Δεκεμβρίου 2021.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας γίνεται μετά από αίτημα του ανάδοχου του έργου και αφορά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προκειμένου να εκτελεστούν προγραμματισμένες εργασίες αποκατάστασης του Βόρειου ακροβάθρου της γέφυρας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

α) Τα οχήματα που θα κινούνται επί της Περιφερειακής Οδού Καρδίτσας - Τρικάλων, στην διασταύρωση προς Αγία Τριάδα - Προάστιο - Πεδινό - Μαραθέα , θα πρέπει να κινούνται προς Τρίκαλα, μέσω της Εθνικής Οδού και στην συνέχεια επί του υφιστάμενου κόμβου προς Αγία Τριάδα (θέση 7) να κατευθυνθούν προς τους παραπάνω οικισμούς.

β) Τα οχήματα που θα κινούνται επί της Επαρχ. Οδού Καρδίτσας - Αγίας Τριάδας, με κατεύθυνση από Αγία Τριάδα προς Καρδίτσα, στο ύψος του υφιστάμενου κόμβου προς Αγία Τριάδα θα πρέπει να κινηθούν προς την Αγία Τριάδα - Καλογριανά και στη συνέχεια μέσω της Εθνικής Οδού Καρδίτσας - Τρικάλων, θα κατευθύνονται προς Καρδίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου