Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Δημαιρεσίες στο Δήμο Παλαμά

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, τις πρωινές ώρες, οι δημαιρεσίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, που πραγματοποιήθηκαν διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεών του, με την παρουσία των 23 από τους 27 συμβούλους.

Το προεδρείο εκλέχτηκε συναινετικά, καθώς πρόεδρος επανεξελέγη η Ιφιγένεια Πετροπούλου με 22 ψήφους και 1 λευκή. Στη θέση του  αντιπροέδρου εξελέγη (από την μείζονα αντιπολίτευση) επίσης με 22 ψήφους και 1 λευκή, ο Κων. Σιαφάκας (μόλις ανέλαβε καθήκοντα μετά την πρόσφατη παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Σελλάνων κ. Φαλάρα). Στη θέση του γραμματέα εξελέγη με 20 ψήφους έναντι 2 λευκών και 1 άκυρου, ο Δημ. Τσιαδήμος από την πλειοψηφία καθώς η ελάσσονα μειοψηφία δεν υπήρξε υποψηφιότητα.

Ακολούθησαν οι ψηφοφορίες για την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, οι οποίες θα αποτελούνται από τους εξής:

* Οικονομική Επιτροπή: Δημήτρης Καρακώστας και Μαργ. Μπούσδρα (από 12 ψήφοι, εκ μέρους της πλειοψηφίας), Δημ. Καραδήμος και Χρ. Σπυρόπουλος (από 10 ψήφοι, από τη μείζονα μειοψηφία) ενώ ορίστηκαν από τον δήμαρχο κ. Σακελλαρίου ως μέλη της επιτροπής, ο ίδιος ως πρόεδρος και οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Κοντοβάϊος και Ουρανία Φούντα.

Αναπληρωματικά μέλη: Βάιος Μπακαβέλος και Αθαν. Τσίντζας (11 και 10 ψήφοι από την πλειοψηφία), Χρήστος Βαιόπουλος και Βασίλης. Πατσιαλής (9 και 8 ψήφους από την μείζονα μειοψηφία).

* Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Απόστολος Μοσχόπουλος και Χρήστος Ξένος (από 12 ψήφους, από την πλειοψηφία), Χρήστος Κατής και Δημ. Παλούκης (από 10 ψήφους, από την μείζονα μειοψηφία), ενώ ο δήμαρχος όρισε την αντιδήμαρχο Ουρανία Φούντα ως πρόεδρο της Επιτροπής και τους αντιδημάρχους Κων. Μπανάσο και Δημήτρη Καρακώστα ως μέλη.

Αναπληρωματικά μέλη: Κων. Νασιούλης και Β. Τσιάρας (από 11 και 10 ψήφους από την πλειοψηφία) και Ευαγ. Λύτρας και  Ευαγ. Δεσκάτας (9 και 8 ψήφους από την μείζονα μειοψηφία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου