Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Άρθρα-Απόψεις: - Νέο ελεεινογράφημα στην υπηρεσία της παραπληροφόρησης

Απίστευτα πράγματα διακινήθηκαν σήμερα σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρίσκεται απομονωμένος στην τέταρτη μέρα καραντίνας, σε μια προσπάθεια των μίσθαρνων καλοπληρωμένων της «πέτσινης» δημοσιογραφίας να «ανεβάσουν» τις μετοχές του πρωθυπουργού και των κυβερνητικών στελεχών.

Το σημερινό δημοσίευμα της «Καθημερινής», το οποίο αναφέρεται σε τηλεφωνική συνομιλία του πρώην πρωθυπουργού με τον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης, κ. Πιερρακάκη, ήταν το «σύνθημα» για να αναλάβουν δουλειά τα μίσθαρνα της λίστας Πέτσα.

Σαν από καρμπόν, οι ιστοσελίδες αναπαράγουν το θέμα γράφοντας:

«Μόλις έκανε γνωστό ότι δέχθηκε την επίσκεψη του κορωνοϊού, το τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα, πήρε φωτιά. Ποιος ήταν ο πρώτος που τον πήρε τηλέφωνο;

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης!

Μάλιστα, όπως γράφει το «Θεωρείο» της «Καθημερινής», ο κ. Τσίπρας ρώτησε τον κ. Πιερρακάκη για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για να δηλωθεί το τεστ.

Ο υπουργός εξήγησε τη διαδικασία και ευχήθηκε εγκάρδια περαστικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Και τι έγραψε η «Καθημερινή»; Το παρακάτω:

«Αμέσως μετά το θετικό του τεστ, ο πρώτος που πήρε τηλέφωνο ο Αλ. Τσίπρας ήταν ο… Κυρ. Πιερρακάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήθελε να είναι τύπος και υπογραμμός και ρώτησε τον υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης ποια είναι η διαδικασία ώστε να δηλωθεί το τεστ. Ο υπουργός εξήγησε τη διαδικασία και ευχήθηκε εγκάρδια περαστικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο εύχεται και η στήλη: περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

 

Κι έρχομαι τώρα εγώ και απορώ:

Ποιος πήρε ποιον στο τηλέφωνο;; Ο Τσίπρας τον Πιερρακάκη ή ο Πιερρακάκης τον Τσίπρα;; Κάπου στις κοινοποιήσεις και στα κόπι-πέιστ μπερδεύτηκαν τα παραγαλάκια!!!

Ο Τσίπρας μάλλον δεν είχε λόγο να πάρει τηλέφωνο και ιδίως για να ρωτήσει πώς… «δηλώνεται το τεστ», αφού εύκολα θα μπορούσε να το κάνει κάποιος απ’ τους συνεργάτες του, αν υποθέσουμε ότι ο ίδιος δεν ήξερε… Αλήθεια, όταν πριν μήνες είχε κολλήσει ο ένας γιος του, είχε ξαναπάρει τον Πιερρακάκη;;

Για γέλια… αν δεν ήταν για κλάματα η όλη κατάντια της χώρας, από τα λουμπεναριά του υποκόσμου που μας κυβερνάνε με τις πέτσινες λίστες των μίσθαρνων υπαλλήλων των λαθρέμπορων και των λαμόγιων, κουμπάρων και φίλων της «αγίας οικογένειας»…

Ο Πιερρακάκης, μάλλον είχε πολλούς λόγους να τηλεφωνήσει στον Τσίπρα! Για να δείξει ένα «καλό  και ενωτικό πρόσωπο» της κυβέρνησης προς τα «πρόβατά» της (ή «βόδια» α λα παππού-Ταλιαδούρου, αν προτιμάτε!), κάτι που θα ήταν καθησυχαστικό για το σχεδιάκι (της νέας) εξόντωσης του… «μισητού εχθρού» που ετοιμάστηκε στα υπόγεια του Μαξίμου! Όλα για την καρέκλα που… έχει πολλά λεφτά – απ’ τη φορολογία του κόσμου!

 

Τι έκανε λοιπόν η «μπροστάρισσα» Καθημερινή (και ακολούθησαν τα λοιπά μίσθαρνα του διαδικτύου);;

* Πρώτον και κύριο παρουσιάζει τον Τσίπρα ως έναν άσχετο, που δεν ξέρει πού πρέπει να δηλώσει το θετικό τεστ.

Επομένως, είναι σαν να λέει στον κόσμο «μα καλά, αυτόν τον ηλίθιο, θα ψηφίσετε κωθώνια;».

* Και το δεύτερον, φτιασιδώνει το προφίλ του Πιερρακάκη, ως του ανθρώπου που ενδιαφέρθηκε ακόμη και για τον μισητό εχθρό της κυβέρνησης (του Μητσοτάκη, της ΝΔ και του Καρατζαφέρη): Τον Αλέξη Τσίπρα.

Πιο ελεεινός, πεθαίνεις!!

Ειδικά, μάλιστα, αν αυτό το τηλεφώνημα είναι στη φαντασία των πληρωμένων δημοσιογραφικών καλάσνικοφ της «Κ», όπως κυκλοφορεί έντονα ολημερίς από το πρωί σε δημοσιογραφικά γραφεία και σόσιαλ μίντια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου