Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

4η επιστολή προς το Δήμο Παλαμά, με αφορμη τη δωρεά νερού ΘΕΟΝΗ

Από το blog της Ομάδας κατοίκων και φίλων του Φύλλου η φωτογραφία και το κείμενο: "Αυτο ειναι ενα φιλτρο το οποιο τοποθετειται στο χωραφι να φιλτραρει το νερο για τα λαστιχα ποτισματος. Στην περιπτωση αυτη τοποθετηθηκε σε σπιτι για να φιλτραρει το νερο του αγωγου που μπαινει στο σπιτι... (...) ως γνωστόν αυτά τα φίλτρα ειναι για χωράφια που σημαίνει καθαρίζουν μόνο μεγάλα στερεά ιζηματα και επιτρέπει να περνάνε πολλα μικρότερα."

Εν τω μεταξύ, οι κάτοικοι απέστειλαν άλλη μια επιστολή στον δήμαρχο Παλαμά:



Από:
Την ομάδα κατοίκων και
φίλων Φύλλου Καρδίτσας
Προς:
Τον Δήμαρχο Παλαμά
κ. Κώστα Πατσιαλή
 
Φύλλο, 2/6/13

Θέμα (Παραμένει το ίδιο):  Έλλειψη καθαρού νερού στο χωριό Φύλλο Καρδίτσας

 Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Σε συνέχεια της τρίτης μας επιστολής, την οποία σας στείλαμε στις 31/5/2013, σας αποστέλλουμε καινούρια σήμερα, λόγω των νέων εξελίξεων σχετικά με το γνωστό πρόβλημα που μας ταλανίζει εδώ και χρόνια: Η εταιρεία εμφιαλώσεως νερού Θεόνη, και συγκεκριμένα ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της, κ. Δημήτρης Τσέλιος επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε πως συμπαρίσταται στον αγώνα μας και εμπράκτως, προσφέροντας στους κατοίκους του χωριού μας 4 παλέτες φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη  (είναι τοπικό προϊόν με έδρα τη Βατσουνιά στο Μουζάκι), σοκαρισμένος από την ποιότητα του νερού του δικτύου μας. Φυσικά πρόκειται για μία συμβολική κίνηση- για μία ακόμα φορά η ιδιωτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα καλείται να αντικαταστήσει το (ανύπαρκτο) κράτος πρόνοιας.
Ελπίζουμε ότι κατανοείτε τη σημαντικότητα του ζητήματος και βασιζόμαστε στο ότι δε θα αφήσετε κανέναν άλλο να καρπωθεί τις προσπάθειες της ομάδας μας για αυτή τη δωρεά. Σύντομα θα σας αποσταλεί και η επιστολή του Δικηγόρου της εταιρείας Θεόνη, που θα επιβεβαιώνει την δωρεά της εταιρείας προς τους κατοίκους του Φύλλου.
Για να βεβαιωθούμε ότι έχει πρωτοκολληθεί η επιστολή μας αλλά και να ενημερωθούμε για τα υπόλοιπα ζητήματα σχετικά με την υπόθεσή μας, θα σας καλέσει ένας εκπρόσωπος μας τη Δευτέρα το πρωί στο γραφείο σας.
Περιμένοντας την άμεση απάντησή σας,
με εκτίμηση,
Ομάδα κατοίκων και φίλων Φύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου