Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η Θεόνη στηρίζει το Φύλλο

Από ιδιωτική πρωτοβουλία προέρχεται η πρώτη μικρή ανάσα βοηθείας για τους κατοίκους του Φύλλου Καρδίτσας που δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό.
Συγκεκριμένα η νεοϊδρυθείσα εταιρεία εμφιαλώσεως νερού "Θεόνη" με έδρα την Βατσουνιά Καρδίτσας προσφέρθηκε να μεταφέρει στην κοινότητα μεγάλες ποσότητες νερού σε τιμή κόστους ενώ θα προσφέρει και
4 παλέτες δωρεάν προς τους κατοίκους του χωριού.
Νομίζουμε ότι ήδη έχει καθυστερήσει ο Δήμος Παλαμά να κλείσει το ζήτημα, και φρόνιμο θα ήταν να προγραμματιστεί άμεσα μια συνέλευση των κατοίκων παρουσία της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑ Παλαμά ίσως και με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου ώστε να δρομολογηθεί η επίλυσή του. 
Ακολουθεί η είδηση όπως αναφέρθηκε στο blog που έχει δημιουργήσει η "Ομάδα κατοίκων και Φίλων Φύλλου Καρδίτσας" με σκοπό την ανάδειξη του προβλήματος αλλά και για την ενημέρωση όλων των κατοίκων.


"Καλημέρα σε όλους!

Σας γράφουμε νέο γράμμα σήμερα για να σας ανακοινώσουμε μια ευχάριστη είδηση: Ο ιδιοκτήτης των νερών Θεόνη, ο κύριος Δημήτρης Τσέλιος, επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Παπαβασιλείου και μας είπε πως συμπαραστέκεται στον αγώνα μας και θα προσφέρει στους κατοίκους του χωριού μας πάνω από 4 παλέτες νερά Θεόνη, σοκαρισμένος από την ποιότητα του νερού του δικτύου μας. Φυσικά αυτό δε θα λύσει το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε, όμως μας δείχνει ότι οι κινήσεις της ομάδας μας φέρνουν άμεσα αποτελέσματα ενώ ο Δήμος Παλαμά ακόμα δεν μας έχει απαντήσει σε καμία επιστολή μας!

Επίσης η εταιρεία  Θεόνη ευαισθητοποιημένη από το πρόβλημα που προέκυψε στο χωριό,  μας υποσχέθηκε ότι θα προσφέρει από εδώ και πέρα τα νερά της σε τιμή κόστους και θα αναλάβει να τα φέρνει στο χωριό αν γίνεται παραγγελία 10 παλετών και πάνω.

Ήδη οι δράσεις μας έχουν γίνει γνωστές όχι μόνο στη Θεσσαλία αλλά και στην Αθήνα, και μας ζητούν συνεντεύξεις από εφημερίδες και ραδιόφωνα να μιλήσουμε για το θέμα, επειδή κατανοούν πόσο σοβαρό είναι. Μόλις έχουμε τα αποτελέσματα από τη δειγματοληψία θα σας γράψουμε πάλι. Θέλουμε να ξέρετε πως κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το χωριό μας και σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και τη βοήθεια. Αν είμαστε όλοι μαζί μακριά από κόμματα και ψεύτικες υποσχέσεις, θα τα καταφέρουμε να έχουμε καθαρό νερό στις βρύσες των σπιτιών μας". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου