Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Διαμαρτυρία των κατοίκων της Λεύκης

Το Τοπικό συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Λευκής, ο Αγροτικός Σύλλογος και σύσσωμος ο πληθυσμός της Τοπικής Κοινότητας, καταγγέλλουν τη Διοίκηση του Δήμου Παλαμά και το Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ για τις αποφάσεις που έλαβαν αναφορικά με το θέμα του πόσιμου νερού στην Τ.Κ Λεύκης.
Ειδικότερα, ύστερα από αίτηση του εργοταξίου που εδρεύει στην Τ.Κ Ορφανών, με την οποία
ζήτησε την παροχή νερού από την Τ.Κ Λεύκης, συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο ως όφειλε και έλαβε την απόφαση να μην δοθεί άδεια εκσκαφής στο αγρόκτημα Λεύκης και τοποθέτησης αγωγού. Κατόπιν τούτου πραγματοποιήθηκε Λαϊκή Συνέλευση, όπου ομόφωνα οι κάτοικοι απέρριψαν και αυτοί από την πλευρά τους την αίτηση, καθώς όπως τονίστηκε η ποσότητα νερού που αντλείται από τη γεώτρηση δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών που έχουν τα νοικοκυριά ειδικά τους θερινούς μήνες.
Για τον λόγο αυτό, το Τοπικό Συμβούλιο, ο Αγροτικός Σύλλογος, γονείς και όλοι οι κάτοικοι της Τ.Κ Λεύκης εκδηλώσαμε με παράσταση διαμαρτυρίας την αγανάκτησή μας για την ομόφωνη απόφαση της ΔΕΥΑ και την κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ούτε η ΔΕΥΑ Παλαμά, αλλά ούτε και το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβαν υπόψη τους ως όφειλαν, το έντονο πρόβλημα της υδροδότησης που αντιμετωπίζει η Τ.Κ Λεύκης και προπάντων την αρνητική απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου και των κατοίκων.
Καλούμε να ανακληθεί η απόφαση, καθώς δεν είναι δυνατόν να αποφασίζουν αυτοί για εμάς, χωρίς εμάς.

Τοπικό Συμβούλιο Λεύκης

Αγροτικός Σύλλογος Λεύκης

Δημοτική Παράταξη «Λαϊκή  Συσπείρωση» Παλαμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου