Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ποδηλατικό διήμερο στον Παλαμά...

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν αγώνες ποδηλασίας στον Παλαμά με συνδιοργανωτές τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας και τον Δήμο Παλαμά.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 ο ΠΟΚ διοργανώνει το καθιερωμένο πλέον Brevet Παλαμά απόστασης 200 χλμ. Πάνω από 150 άτομα έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή σε ένα από τα πιο δύσκολα brevet της Ελλάδος αλλά συνάμα και από  τα πιο όμορφα. Οι αθλητές θα διασχίσουν όμορφα τοπία της δυτικής Θεσσαλίας όπως η περιοχή Ελάτης, Περτουλίου και Μετεώρων.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 και ώρα 11:00 πμ, στην πόλη του Παλαμά θα διεξαχθεί αγώνας σιρκουί στις αγωνιστικές κατηγορίες : παίδων – κορασίδων – Παμπαίδων - παγκορασίδων – μίνι μικρά – μίνι μεγάλα ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π
Ο αγώνας είναι διασυλλογικός, κυκλικής διαδρομής, απόστασης 3χλμ ανά  στροφή και θα συμμετέχουν αθλητές από αγωνιστικούς συλλόγους, όλης της Ελλάδας.
Για τους αθλητές που θα συμμετέχουν στους αγώνες του διημέρου και θα ταξιδέψουν από μακριά,  παρέχεται το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Παλαμά για διανυκτέρευση.
Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 στις 8:00 το βράδυ θα παρατεθεί δείπνο για  όλους τους αθλητές ( pasta party ).
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Π.Ο.Καρδίτσας στους χορηγούς του, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο βοηθάνε στην ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.
1.Vitrage-Solair / 2.Isotopon δημιουργία ιστοσελίδας /
3. “Illy” Αχιλλέας Πούλιος / 4. Ναϊάδες / 5. Ασφάλειες Κολτσίδας /
6. Avanti restaurant / 7. www.orthopetalia.gr / 8. Ο Πλάστης /
9. Kiss FM Χορηγός επικοινωνίας 
Καθώς επίσης και τις επιχειρήσεις του Παλαμά για την αμέριστη συμπαράσταση τους και βοήθεια στην διοργάνωση του αγωνιστικού διημέρου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΙΡΚΟΥΙ ΠΑΛΑΜΑ - 9 Ιουνίου 2013

Ο   Π.Ο. Καρδίτσας  σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαμά διοργανώνει την Κυριακή 9 Ιουνίου, το  Σιρκουί του Παλαμά, κυκλικής διαδρομής 3χλμ.  
Τόπος διεξαγωγής: Πλησίον Κλειστού γυμναστηρίου Παλαμά
Ο αγώνας δρόμου περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες :  Παίδων -  Κορασίδων – Παμπαίδων -  Πανκορασίδων –Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα
Πρόγραμμα Αγώνων:
11:00 π.μ -  Μίνι : 3 στροφές (9 χλμ)
11:30 π.μ  - Παμπαίδες- Πανκορασίδες : 7 στροφές (21χλμ)
12:30 π.μ  - Παίδες – Κορασίδες : 12 στροφές (36χλμ)
1. Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στις 17:00  στο email: podilatikoskarditsas@yahoo.com
Παραλαβή των αριθμών και κατάθεση δελτίων 1 ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων στην Γραμματεία.
2. Όροι Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι  αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π. Το κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών.
3. Κανονισμοί: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
4. Βραβεύσεις: Σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά θα απονέμεται στον 1ο Κύπελλο, στους τρεις πρώτους μετάλλιο και στους έξι πρώτους δίπλωμα.
5. Ιατρική Κάλυψη: Θα οριστεί  ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή και κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα.
6. Ρύθμιση Απρόβλεπτων Θεμάτων: Για οτιδήποτε προκύψει και δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή.
Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν κλοπή, φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.
Η διαδρομή είναι κλειστή, χωρίς διέλευση οχημάτων.
7. Παροχές: Για όσους ταξιδέψουν από μακριά, την μέρα πριν τον αγώνα, διατίθεται το κλειστό γυμναστήριο της πόλης για ύπνο και το βράδυ δείπνο  μακαρονάδας.

** Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνία στα τηλέφωνα: 6983344010, 6937297095 και 6936583765.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου