Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Χωριστές ενημερώσεις για το νερό ύδρευσης του Φύλλου

Όπως πληροφορούμαστε, την Πέμπτη 6 Ιούνη, ο δήμαρχος Παλαμά έχει καλέσει τους δημοσιογράφους στο γραφείο του για να δώσει συνέντευξη για το ζήτημα του ακατάλληλου πόσιμου νερού στο Φύλλο... Ήδη όμως η Ομάδα κατοίκων και φίλων του χωριού, με κείμενό της (που προηγείται της ανακοίνωσης του δημάρχου) μέσα από το blog της, απευθύνεται στα μέσα ενημέρωση της περιοχής και καλεί τους εκπροσώπους τους, στην κεντρική πλατεία του Φύλλου, στις 10 το πρωί της Τρίτης 4 Ιούνη για πλήρη ενημέρωση περί του προβλήματος.
Εν τω μεταξύ, η Ομάδα κατοίκων και φίλων Φύλλου, με (μαύρο και πικρό) χιούμορ αποκαλύπτει και καυτηριάζει μέσα από το Blog της, τα κακώς κείμενα της δημοτικής Αρχής, με αφορμή μια "κατεπείγουσα συνεδρίαση" του Δημοτικού Συμβουλίου:








ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Παλαμάς 28 – 05 – 2013

ΠΡΟΣ: Τον Δημοτικό Σύμβουλο



κ. …………………………………..

Ενταύθα

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παλαμά σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 5 του Νόμου 3852 / 2010 για κατεπείγουσα συνεδρίαση στις: 28 – 05 - 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό κατεπείγον θέμα της ημερήσιας διάταξης:

«Έγκριση Μετακίνησης Δημάρχου».

«Ο λόγος που σας καλώ κ. συνάδελφοι σε κατεπείγουσα συνεδρίαση, είναι ότι πρέπει να εγκρίνουμε την μετακίνηση του κ. Δημάρχου στις εργασίες του Ετήσιου Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε., που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, την Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Μαΐου 2013


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΕΡΕΠΗΣ


Αυτο ειναι ενα φιλτρο το οποιο τοποθετειται στο χωραφι να φιλτραρει το νερο για τα λαστιχα ποτισματος . Στην περιπτωση αυτη τοποθετηθηκε σε σπιτι για να φιλτραρει το νερο του αγωγου που μπαινει στο σπιτι του συγχωριανου μας.

Αυτό είναι το κατεπείγον λοιπόν... για το μολυσμένο νερό του Φύλλου ακόμα δεν έχουμε λάβει απάντηση παρά τις πολλές κοινοποίησεις μας.. Για την έγκριση μετάβασης του Δημάρχου όμως, συστάθηκε κατεπείγουσα έκτακτη συνεδρίαση.. Τα συμπεράσματα δικά σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου