Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Νέα Διοίκηση στο Δίκτυο Τροφίμων & Ποτών νομού Καρδίτσας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Συνεργασίας Επιχειρήσεων Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας, που προέκυψε από τις εκλογές του Δικτύου  στις 11 Ιουνίου 2013.
Η σύνθεσή του είναι:

Πρόεδρος: Γεώργιος Διδάγγελος, Διαχειριστής της ‘ΧΟΙΡΟΠΑΛ ΕΠΕ’

Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Τσιανάβας,  Πρόεδρος της ‘Β. ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΑΒΕΕ’

Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Ντούλιας, Ιδιοκτήτης της ‘ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΛΛΑΣ’

Ταμίας: Θωμάς Πλιάσσας, Υπεύθυνος της ‘ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΛΙΑΣΣΑΣ’

Εκπρόσωπος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων : Αλεξάνδρα Ραχμάνη,  Ιδιοκτήτρια της ‘ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΜΑΤΑΣ’


Το Δίκτυο Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας  έχει 20 μέλη.
Σκοπός του δικτύου που συστήθηκε με τη μορφή Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, είναι:

* Η παροχή βοήθειας για τη διαχείριση επιχειρηματικών θεμάτων των μελών του

* Η προβολή του συνόλου των επιχειρήσεων που μετέχουν στην εταιρεία αλλά και της κάθε μιας χωριστά.

* Η εκπαίδευση των μελών του, ενημέρωση και διαφώτιση γύρω από την επιχειρηματική έρευνα στους κλάδους της δραστηριότητας τους.

* Η  επιμόρφωση και η παροχή εξειδικευμένης γνώσης σε ειδικές επιχειρηματικές δραστηριότητες των μελών του και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις τους, με έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

* Η ανάπτυξη και διάδοση της Μεσογειακής Κουζίνας και της ιδιαίτερης γαστρονομικής κληρονομιάς της περιοχής στην οποία λειτουργούν οι επιχειρήσεις -μέλη της εταιρείας.

* Η καλλιέργεια και προαγωγή της περιβαλλοντικής συνείδησης, συμπεριφορές και πολιτικές διαχείρισης σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που άπτονται της οικονομίας, του πολιτισμού και της κοινωνικής δράσης των επιχειρήσεων της Περιοχής Ν. Καρδίτσας και όπου αλλού υπάρχουν μέλη της εταιρείας.

* Η διοργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων, διαλέξεων, συμποσίων, δημοσίων συγκεντρώσεων και εκθέσεων που στόχο έχουν την προώθηση των οικονομικών και των άλλων συμφερόντων των μελών του Δικτύου.

* Η μελέτη, εξέταση, έρευνα και συζήτηση για θέματα ανάπτυξης των επιχειρήσεων, της εταιρείας και του Αγροτουρισμού.

* Η προστασία των εταίρων από τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

* Η ανάπτυξη και διάδοση της επιστημονικής γνώσης και της έρευνας στους κλάδους εκείνους που προάγουν την   περιβαλλοντική αειφορία, την αλληλεγγύη και το πνεύμα συνεργασίας στην ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών σε πετυχημένες επιχειρηματικές και επιχειρησιακές πρακτικές.

* Η συνεργασία με άλλες οργανώσεις, κέντρα, ιδρύματα, σωματεία, οργανισμούς και εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού τα οποία έχουν εξ’ ολοκλήρου ή εν μέρει σκοπούς παρόμοιους με αυτούς του Δικτύου.

* Η προώθηση της ποιότητας ως χαρακτηριστικού των επιχειρήσεων με την εγκατάσταση και εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας στις επιχειρήσεις - μέλη του δικτύου.

* Η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών ή παραγομένων προϊόντων μέσα από τον εκσυγχρονισμό - βελτίωση των επιχειρήσεων - μελών του δικτύου

Στο δίκτυο αυτό μπορούν να εγγραφούν ως μέλη όλες οι μεταποιητικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που ασκούν δραστηριότητα στο νομό Καρδίτσας,

Ο Γεώργιος Διδάγγελος  δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η επανεκλογή μου ως Προέδρου ενός εξαιρετικού Διοικητικού Συμβουλίου που μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει πολλά στα Μέλη του Δικτύου, στην Οικονομία και στη Τοπική Κοινωνία μας. Η χώρα μας βιώνει μια παρατεταμένη και βαθιά κρίση που συμπαρασύρει τα πάντα. Το Δίκτυο Τροφίμων & Ποτών είναι σε θέση και οφείλει να διαδραματίσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη μας δύναμη που είναι η τεράστια εμπειρία που σωρευτικά διαθέτουν τα Μέλη μας, ανώτατα στελέχη που είναι στο τιμόνι επιτυχημένων εταιρειών. Με πολλαπλές λοιπόν δράσεις και στοχευμένες παρεμβάσεις, επιθυμούμε να συμβάλουμε ώστε να γίνουν στις Επιχειρήσεις, στη Δημόσια Διοίκηση και στην Τοπική Κοινωνία μας οι απαραίτητες ριζικές αλλαγές στη Νοοτροπία και στις Δομές Λειτουργίας, που θα βγάλουν τη χώρα μας από τη δίνη της καταστροφής και θα την τοποθετήσουν στην αναπτυξιακή τροχιά που της αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου